PS4 Türkçe YAMA RED DEAD REDEMPTİON 2 PS4 TÜRKÇE YAMA HAZIRLANIYOR

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Türkçe Yama Çalışmaları kategorisinde Antiseptiq tarafından oluşturulan RED DEAD REDEMPTİON 2 PS4 TÜRKÇE YAMA HAZIRLANIYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,591 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 65 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Türkçe Yama Çalışmaları
Konu Başlığı RED DEAD REDEMPTİON 2 PS4 TÜRKÇE YAMA HAZIRLANIYOR
Konbuyu başlatan Antiseptiq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Deniz36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leon55

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
295
68
28

Arkadaşlar herkese selam.

Takip edenler bilirler ki yaklaşık olarak 2 haftadır araplar üzerinden RDR 2 Türkçe yama konusunda görüşmelerim devam ediyor. Bu gün geldiğimiz noktada Türkçe çeviri dosyasını onlara gönderdim ve yazı tipi fontu istediler. Onu gönderdikten sonra artık çok bir şey kalmıyor. Adamların yapacağı tek şey yamayı bana göndermek. Yama geldikten sonra yamayı size sunarım.

Bu yamayı çok fazla bekledik ve artık sonuna geldik diyebilirim. Yamaya ulaşmamız artık bir haftadan daha kısa bir süre gibi görünüyor.
Bu noktaya gelmemizdeki en büyük katkıyı sağlayan ra65zan @ra65zan arkadaşımızdır. Açılmış olan konuda yaptığı bir paylaşımdan sonra kendisine özelden soru sorduğumda bana araplara rica etmemiz lazım demişti ve beni bu konuda cesaretlendirdi. Ben de kendisinden cesaret alıp görüşmeye başladım. Konu ilerlediğinde bana olacak şeyi daha önceden söylemişti ve dediği gibi çeviri dosyasını istediler. Onlar istemeden kendisi bana çeviri dosyasını göndermişti. Bu gün de kendisine sabah saat 07:10 da mesaj attım ve anında cevap verdi. Yazı tipi fontunu istemişlerdi ve ra65zan @ra65zan anında onu da gönderdi ben de adamlara sundum. YazıTipi Fontunu da gönderdiğimize göre bu demek oluyor ki yamanın gelmesi artık an meselesi. Dediğim gibi ra65zan @ra65zan olmasaydı yama konusu bu noktaya gelemezdi.

KENDİSİNE BURADAN HERKES ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

@ra65zan

Arkadaşlar ikinizinde eline koluna sağlık bu iş için uğraşıp bu ekonomide başkasının yaptığı yamayı port etmek için para isteyen kişiler gibi olmadığınız için sonsuz teşekkür ederim

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,330
6,377
113
oynamayanlar için söylüyorum bugüne kadar oynadığınız oyunları unutun bu oyun bambaşka
2 kez PC de bitirdim yine bitiririm 😆
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Siz karşılıklı olarak birbirinize teşekkür ediyorsunuz biz ise forum olarak size sonsuz teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız! Yamayı bekliyoruz ;):)
Bende sana teşekkür ediyim 🤣😂
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar herkese selam.

Takip edenler bilirler ki yaklaşık olarak 2 haftadır araplar üzerinden RDR 2 Türkçe yama konusunda görüşmelerim devam ediyor. Bu gün geldiğimiz noktada Türkçe çeviri dosyasını onlara gönderdim ve yazı tipi fontu istediler. Onu gönderdikten sonra artık çok bir şey kalmıyor. Adamların yapacağı tek şey yamayı bana göndermek. Yama geldikten sonra yamayı size sunarım.

Bu yamayı çok fazla bekledik ve artık sonuna geldik diyebilirim. Yamaya ulaşmamız artık bir haftadan daha kısa bir süre gibi görünüyor.
Bu noktaya gelmemizdeki en büyük katkıyı sağlayan ra65zan @ra65zan arkadaşımızdır. Açılmış olan konuda yaptığı bir paylaşımdan sonra kendisine özelden soru sorduğumda bana araplara rica etmemiz lazım demişti ve beni bu konuda cesaretlendirdi. Ben de kendisinden cesaret alıp görüşmeye başladım. Konu ilerlediğinde bana olacak şeyi daha önceden söylemişti ve dediği gibi çeviri dosyasını istediler. Onlar istemeden kendisi bana çeviri dosyasını göndermişti. Bu gün de kendisine sabah saat 07:10 da mesaj attım ve anında cevap verdi. Yazı tipi fontunu istemişlerdi ve ra65zan @ra65zan anında onu da gönderdi ben de adamlara sundum. YazıTipi Fontunu da gönderdiğimize göre bu demek oluyor ki yamanın gelmesi artık an meselesi. Dediğim gibi ra65zan @ra65zan olmasaydı yama konusu bu noktaya gelemezdi.

KENDİSİNE BURADAN HERKES ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

@ra65zan

Ellerine sağlık gardasım 😄

Antiseptiq

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 9, 2022
169
193
43
Haber bekliyorum bu saatten sonra olumsuz haber geleceğini düşünmek dahi istemiyorum. Yama geldiğinde ücretsiz bir şekilde burada paylaşacağım. Çeviri dosyasını ve yazı fontunu gönderdim. Artık sadece port edip gönderecekler. Uzun süreceğini sanmıyorum. Umarım bir aksilik çıkmaz.

baris161635

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 5, 2022
153
41
28
selamünaleyküm bu yama translate çeviri mi yoksa normal, düzgün okunaklı olan yama mı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...