PS4 Türkçe YAMA Red Dead Redemption PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Red Dead Redemption PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 77,851 kez görüntülenmiş, 2,023 yorum ve 675 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Red Dead Redemption PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

nergup

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 26, 2025
43
9
8
Red Dead Redemption PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra (PS3 yamaları yaptığımız zamanlardan :D) Red Dead Redemption PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım.

Yama henüz %100 değil, şu an sadece Red Dead Redemption Undead Nightmare dlc kısmını port ettim. Tam sürüm yamayı da en kısa sürede tamamlamaya çalışacağım, ama çok zor ve meşakkatli bir şekilde yapıyorum. Çünkü ps4 için uygun programlar yok malesef. Tam sürüm yama için biraz beklemeniz gerekecek yani :)

Ps4 Yama portunu @emre009 arkadaşımızın Nintendo Switch için yapmış olduğu çeviriyi kullanarak yaptım.

Kendisine ben ve sizler adına teşekkür ediyorum :)

Oyunu upload edip paylaşan hako @hako 'ya ve türkçe font için deftones'e teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN İÇİ GÖRSELLER

TÜRKÇE ÇEVİRİ
EMRE009

TÜRKÇE FONT
DEFTONES

PS4 PORT VE DÜZENLEME

PORTAGAS

OYNANIŞ VİDEOSU
EKLENECEK
[Gizli içerik]

[Gizli içerik]

teşekkürler

nergup

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 26, 2025
43
9
8

Selam arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra (PS3 yamaları yaptığımız zamanlardan :D) Red Dead Redemption PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım.

Yama henüz %100 değil, şu an sadece Red Dead Redemption Undead Nightmare dlc kısmını port ettim. Tam sürüm yamayı da en kısa sürede tamamlamaya çalışacağım, ama çok zor ve meşakkatli bir şekilde yapıyorum. Çünkü ps4 için uygun programlar yok malesef. Tam sürüm yama için biraz beklemeniz gerekecek yani :)

Ps4 Yama portunu @emre009 arkadaşımızın Nintendo Switch için yapmış olduğu çeviriyi kullanarak yaptım.

Oyunu upload edip paylaşan hako @hako 'ya ve türkçe font için deftones'e teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN İÇİ GÖRSELLER

TÜRKÇE ÇEVİRİ
EMRE009

TÜRKÇE FONT
DEFTONES

PS4 PORT VE DÜZENLEME

PORTAGAS

OYNANIŞ VİDEOSU
EKLENECEK
[Gizli içerik]

[Gizli içerik]

rica etsem şifreyi gönderir misiniz?

ezik334

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2020
106
20
18

OYUN İÇİ GÖRSELLER

TÜRKÇE ÇEVİRİ
EMRE009

TÜRKÇE FONT
DEFTONES

PS4 PORT VE DÜZENLEME

PORTAGAS

OYNANIŞ VİDEOSU
EKLENECEK
[Gizli içerik]

[Gizli içerik]

teşekkürler