PS4 Türkçe YAMA Red Dead Redemption PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Red Dead Redemption PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 77,936 kez görüntülenmiş, 2,023 yorum ve 675 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Red Dead Redemption PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,841
56,060
113
Herkese merhaba :)

hako @hako abinin paylaşmış olduğu oyunla uyumlu yeni yama linki eklenmiştir.

Önceden yamayı indirmiş olanlar, yeni paylaşmış olduğumuz yamayı indirebilirler. Çünkü bu yeni paylaşılan yama konuda paylaşılan oyunla uyumludur.

Aslında herkesin bir şeyler öğrenmesi gerekiyor diye düşünüyorum :) Yama uyumsuz olunca fake pkg ile rahatlıkla sizdeki oyuna göre bir patch dosyası oluşturabilirsiniz. Zor bir şey değil bu çünkü. Önemli olan istemek, çünkü bu sizin işinize de yarayacaktır, ki bununla ilgili birden fazla rehberimiz de mevcut, ama tabii bu istek meselesi :)

Şifreleri verdiğimiz kişilerden ricamız, şifreleri kimseyle paylaşmamaları. Kim isterse istesin vermeyin lütfen.

Herkese iyi forumlar dileriz. :)

mehdi_1981

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 15, 2022
91
20
8

Önceden yamayı indirmiş olanlar, yeni paylaşmış olduğumuz yamayı indirebilirler. Çünkü bu yeni paylaşılan yama konuda paylaşılan oyunla uyumludur.

Aslında herkesin bir şeyler öğrenmesi gerekiyor diye düşünüyorum :) Yama uyumsuz olunca fake pkg ile rahatlıkla sizdeki oyuna göre bir patch dosyası oluşturabilirsiniz. Zor bir şey değil bu çünkü. Önemli olan istemek, çünkü bu sizin işinize de yarayacaktır, ki bununla ilgili birden fazla rehberimiz de mevcut, ama tabii bu istek meselesi :)

Şifreleri verdiğimiz kişilerden ricamız, şifreleri kimseyle paylaşmamaları. Kim isterse istesin vermeyin lütfen.

Eline sağlık abi. Yanliz ben de metin türkçe ama altyazi İngilizce neyapim acaba?

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
822
3,395
93

Eline sağlık Castellanos @Castellanos bendeki CyB1K'nin paylaştığı oyunmuş.

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
442
1,387
93
Vay hayınlarrr. Biz o kadar yama yaptık. Bu sayfanın toplamı kadar mesaj alamadık :(

Şaka bir yana güzel çalışma olmuş emeklerin için teşekkür ederim. Konunu tutulmasıyla bekleyenlerin fazla olduğunuda gördük.

Bu oyun için makine ve yapay zeka çeviriler yeterli olacağını düşünüyorum. Çünkü öyle özel nesne ve karakterler yok.

Yapay zeka çevirileri el çevirileriyle aynı oluyor. Hatta çevirmenim diyen bazı çevirmenlerinkinden bile daha iyi oluyor. Mesela Calypso çeviri son çevirilerini yapay zeka ile yapıyor. Bir kaç oyun oynadım beğendim.

Makine çeviri
-Google çeviri
-Deepl

Yapay zeka
-Gemini Pro
-Chat Gpt
-DeepSeek

Tabi ücretsiz değil yapay zeka kullanıp güzel bi çeviri isterseniz ücret ödemeniz gerekiyor. Bu konuda bilginiz var ise dublaj bile yapılabilir.

Örnek video: