[REHBER] Birden Çok Plugin Çalıştırma

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde kymelria tarafından oluşturulan [REHBER] Birden Çok Plugin Çalıştırma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,551 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı [REHBER] Birden Çok Plugin Çalıştırma
Konbuyu başlatan kymelria
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan porschemurat

kymelria

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 31, 2008
8
0
1
forumda genelde bu sorunla karşılaşılıyor. bu rehber işinize yarar umarım

resimden de görüldüğü gibi ben 4 tane plug in kullanıyorum..

yeni bir plug in eklemek istediğinizde vsh.txt yenisi ile değiştirilsin mi diye sorduğunda evet derseniz eski plug inleriniz i çalıştıramazsınız.

bunu yapabilmek için:

gördüğünüz gibi pspdeki seplugins klasöründe ve netten indirdiğiniz dosyada aynı dosyalardan var. bizim yapacağımız ise

resimde anlattığım gibi olacak.
bunu diğer aynı isme sahip txt dosyaları için de yapacağız.

daha sonra plug inlerimizi recovery den enabled durumuna getirip kullanabiliriz.

hirekiller12

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 29, 2008
13
0
1
31
Galiba araya iki kare koyuncada oluyodu aynı şey.Bu arada güzel rehber eline sağlık:D

nobody20

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2008
7
0
1
37
bunu biliyodum ama satirlarin yaninda yazan sayilari ya da kutucuklari anlamiyorum

embermoon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2009
44
0
6
48
resim çekme eklentisi tekliyodu başan güzel çalıştı ama sonra çekmemeye başladı. sorun anlattığın sebepten olabilir. bir de böyle deniycem. boşuna eklentinin günahını aldık iyi mi :D

Bur@ck

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 24, 2009
29
0
1
ben 3 tane kullanıyorum
ms0:/.................... 1
ms0:/..................... 2
ms0:/...................... 3 diye yapıyorum oluyor. kendim mantık yürütüp öyle yapmıştım.