Sarı ışık hakkında..

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde bewan tarafından oluşturulan Sarı ışık hakkında.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,579 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı Sarı ışık hakkında..
Konbuyu başlatan bewan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ferhanANK

bewan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 1, 2010
20
0
1
39
merhabalar, ps3 fat kasa cehcl04 80 gb date code 9b cihazım var. sarı ışık hatası aldım. macunları yeniliyim dedim belki işe yarar diye, işlemcileri temizledikten sonra fön makinesi ile 15 dk ısıl işlem uyguladım ardından 10 dk da arkasına uyguladım sonra macunları sürdüm. fakat hiçbirşey değişmedi. sorun nerde acaba sizce? sıcak hava tabancası alıp denesem birşey farkedermi? yada başka bir fikri olan var mı?

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Düzelse bile en fazla 5-6 ay daha kullanırsın birdahaki sefere ebediyen gümler.

bewan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 1, 2010
20
0
1
39
evet onu biliyorum zaten, makineyi bi arkadaşımdan aldım çöpe atacaktı. yapabilirsem bi 5-6 ay kullanıyım bari dedim. yokmu bir fikri olan.?

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
evet onu biliyorum zaten, makineyi bi arkadaşımdan aldım çöpe atacaktı. yapabilirsem bi 5-6 ay kullanıyım bari dedim. yokmu bir fikri olan.?
O da sarı gördüğü için vermiştir sana. PlayStation tamircisine götür yapamazsa para istemez zaten. ama garantisi yok verirsin 80 lirayı 1 hafta sonra da bozulabilir.
Daha evvel sarı ışık tamiri görmüş mü bu cihaz?

bewan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 1, 2010
20
0
1
39
O da sarı gördüğü için vermiştir sana. PlayStation tamircisine götür yapamazsa para istemez zaten. ama garantisi yok verirsin 80 lirayı 1 hafta sonra da bozulabilir.
Daha evvel sarı ışık tamiri görmüş mü bu cihaz?
hiçbir fikrim yok. anlamadığım herkes bu şekil yaparak hayata döndürmüş cihazı. ben nerde yanlış yapıyorum 3 kere denedim sonuç yine hüsran.

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
hiçbir fikrim yok. anlamadığım herkes bu şekil yaparak hayata döndürmüş cihazı. ben nerde yanlış yapıyorum 3 kere denedim sonuç yine hüsran.
Demek ki daha evvel o işlemi görmüş. Sadece 1 kere hayata döndürülebilir bir daha kurtarılamaz diye biliyorum ben. Zaten sağlam olsa neden çöpe atsın ki? Sen bunun içindeki 80GB HDD'yi çıkar, 15 liralık bir 2.5" HDD kutusu alır harici HDD olarak kullanırsın. Makinedense hayır gelmez bu saatten sonra.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
Kardeş;@mctuna abimizle bi irtibata heç istersen.Belki canlandırabilir PS3 ü:)