PS4 PKG OYUN Shadow of the Tomb Raider CUSA10872 6.72 to 5.05

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde cody123 tarafından oluşturulan Shadow of the Tomb Raider CUSA10872 6.72 to 5.05 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40,472 kez görüntülenmiş, 332 yorum ve 81 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Shadow of the Tomb Raider CUSA10872 6.72 to 5.05
Konbuyu başlatan cody123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SONYDUSMANI31

Fatih6363

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2020
147
30
28
arkadaslar
5.05 dump bende de çalışmıyordu.Mctunanın verdiği ps4 hack cwf başlıgı altında HEN 2.1.3 full offline kurdum.Tombraider tekrar kurup 5.05 fixi çalıştırdım oldu.Hatta şu an onu oynuyorum
ps4 HEN 2.1.3 full offline kurdum dediğin gibi yaptım gene hata veriyorr

Son düzenleme:

daywalker21

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2019
149
56
28
ps4 hack cwf başlıgı altında HEN 2.1.3 full offline nasıl kuracam
sen nerden kurdun yardım edermisin
Selam arkadaşım
öncelikle sistem sekmesinin altındaki tüm otomatik indirmeleri kapat. jailbreaki çalıştır.
sonra ağ üzerinden internetini aç.Eğer ilk kez bağlanıyorsan internet ayarlarından bağlantı ayarlarını yap.
mctuna nın vermiş olduğu adresi url kısmına yaz.(internet tarayıcısını bulamazan kütüphane arama kısıma internet yazınca çıkar)
sonra mc tuna dediklerini uygula

ben yaparkenbir kaç kere sistem kapandı.ısrarla devam et en son internet sayfasında 'işlem tamamlandı mctuna+ yazısını görene kadar uygula.işlem bitince ps tuşuyla çık.bundan sonra jailbreaki ps4 ana ekranındaki internet tarayıcısına tıklayarak yapaaksın.

bende acemiyim.anlatım ve telafuzdan dolayı özür .umarım yardımcı olmustur

Fatih6363

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2020
147
30
28
Selam arkadaşım
öncelikle sistem sekmesinin altındaki tüm otomatik indirmeleri kapat. jailbreaki çalıştır.
sonra ağ üzerinden internetini aç.Eğer ilk kez bağlanıyorsan internet ayarlarından bağlantı ayarlarını yap.
mctuna nın vermiş olduğu adresi url kısmına yaz.(internet tarayıcısını bulamazan kütüphane arama kısıma internet yazınca çıkar)

ben yaparkenbir kaç kere sistem kapandı.ısrarla devam et en son internet sayfasında 'işlem tamamlandı mctuna+ yazısını görene kadar uygula.işlem bitince ps tuşuyla çık.bundan sonra jailbreaki ps4 ana ekranındaki internet tarayıcısına tıklayarak yapaaksın.

dediğin gibi yaptım tam açılacak bu sefer uygulama CE-40740-5 hatası veriyor

daywalker21

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2019
149
56
28
dediğin gibi yaptım tam açılacak bu sefer uygulama CE-40740-5 hatası veriyor
Oyunu silip tekrar yükledin mi.Sanırım oyunu ve fixi tekrar kurunca oluyor.Sanırım bende de benzer hatayı crash nitro cartta vermişti.Silip tekrar yükleyince düzeldi.Önce oyunu kurup sonra fix i yapmalısın

Fatih6363

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2020
147
30
28
Selam arkadaşım

ilgin için telekürler dostum
oyunu sildim tekrar yükledim ama fix i nasıl yüklecem bende linki yok
5.05 Fix link açılmıyor

Son düzenleme: