Sizce hangisini almalıyım?..

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde Parazite tarafından oluşturulan Sizce hangisini almalıyım?.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,128 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Sizce hangisini almalıyım?..
Konbuyu başlatan Parazite
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan redvelvet

Parazite

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 27, 2009
143
0
16
29
Arkadaş benim bir ps2 im var.bende malum oyun oynıyıp kaydetmek istiyorum.Bizim burdaki bazı dükkanlara Memory Cardı sordum 8mblık 15 lira sahibinden.com(amacım reklam vermek değil) da 64 mblık 16 lira.Sizce ben hangisini alayım.İnternetten alışverişe ne kadar güven olur? :wi:

Birde bnm orijinal kol Pes oynarken takılıo(anolog açııkken) kendi kendine şut çekio.Ben kolda almak istiyorum.Burda bulunan dükkanlarda orijinali 45 İnternette 12 liraya bile bulunabiliyor.Sizce ne yapmalıyım.

Bump: yardım eden yok mu?? :02: :wi: :e:

Ayrın_Meydın

Man From Hell
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2009
156
0
16
36
söliyim 64 MB'i doldur ben sana helal olsun derim boşu boşuna kim olduğunu bile bilmediğin bir insandan net üzerinden alışveriş yapmış olacaksın. kol tabiikide orijinal alma kontorland marka kollar var gayet dayanıklı süper kollar onlardan bulabilirsen al.

saltkoc

Erişim Engelli
Eyl 8, 2008
20
0
1
internetten al bişi olmaz ama ebay yada gittigidiyor dene
sıfır risk sistemi var: sipariş ediyosun ürün geliyo sonra ödüyosun :13:

ben gittigidiyor dan laser
ebayden xbox 360 için kamera va kulaklık aldm(hong kongdan daha gelmedi ama :e: )

Parazite

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 27, 2009
143
0
16
29
teşekkürler arkadaşlar.

Bump: birde kablosuz ps2 kolları nasıl deneyen var mı hiç??
internette 15-20 lira bizim burda bir yere sordum 40 lira dedi :D:D

Sc0rPi0n®

Özel Harekat*
Kayıtlı Üyemiz
Tem 7, 2009
98
1
8
Siteye Git
sony orjinali hariç diğer kollar bana en fazla 15 gün gitmiştir :D sony'den başka tanımam arkadaş...Orj. sony kolum 3 yıldır düşe kalka sorunsuz çalışıyor :D

KillZone

Geliyorlar.22.02.11
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2009
187
0
16
29
Ben Logitech'in kablosuz kolunu kullanıyroum. 2-3 yıl oldu. Hiçbir sorun çıkmadı. Ama Sony koluna göre biraz daha şişkin bunun gövdesi. Yani daha büyük.

jexus

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2009
32
0
6
söliyim 64 MB'i doldur ben sana helal olsun derim boşu boşuna kim olduğunu bile bilmediğin bir insandan net üzerinden alışveriş yapmış olacaksın. kol tabiikide orijinal alma kontorland marka kollar var gayet dayanıklı süper kollar onlardan bulabilirsen al.
söylediklerinden bal damlıyor 8 mb daha 5 senedir kullanıom ps2 dolduğunu görmedim bi ikinci dediğine gelelim elimde 2 tane kablosuz kontorland ps2 kol var ikside mükemmel ele tam oturuyor dandik ps2 orjinal kolları gibi hemen bozulmuyor 2 sene grantisi vardı kolların 3 senede o olucak süperler bence bir kontorland kablolu yada kablosuz daha güzel bir seçenek ben ikisini 80 e almıştım 3 sene önce .... Konuyu açan arkadaşada tavsiyelerim bunlardır prinniac ın dediği gibi

Parazite

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 27, 2009
143
0
16
29
yardımlarınıız için teşekkürler ben kontrland kol aldım sonynin yanında biraz dandik kalıyo ama idare ediyoruz.saten ailem o kadar çok oynamama izinvermio.hafta en fazla 2.5 3 saat flan:D:D

redvelvet

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2008
1,885
437
83

Haziran ay'ında 50TL'ye almıştım. Fikir olması açısından sizlerle paylaşayım istedim.
Ben çok memnunum hatta ve hatta ps2'nin orjinal kolundan bile daha iyi.
İki tane kalem pille calışıyor ve o kadar az enerji harcıyorki. Üç ayda bir pil değiştiriyorsunuz. Tabi bu kullanımınıza bağlı birşey.
Hergün oynasanız bile ayda birkez pil değiştirirsiniz. Kaliteli pil kullanmakda da fayda var.