Smackdown vs Raw 2010 Sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde Sc0rPi0n® tarafından oluşturulan Smackdown vs Raw 2010 Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,987 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Smackdown vs Raw 2010 Sorunu
Konbuyu başlatan Sc0rPi0n®
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yasco

Sc0rPi0n®

Özel Harekat*
Kayıtlı Üyemiz
Tem 7, 2009
98
1
8
Siteye Git
arkadaşlar bundan 1 hafta önce wwe2010 dvd'si aldım 1-2 gün oynadım fakat sonra çalışmamaya başladı...Loading Succesful yazısı geliyor sonra ekran kararıp kalıyor.Dvd bozuldu diye oyunu başka bir dvdye çektim fakat ondada aynı sorun oldu sonra gittim yeni bir wwe2010 oyunu aldım fakat oda aynı yerde kalıyor..Sizce sorun nerde ? başka bu hatayla karşılaşan varmı????? yardımlarınızı bekliyorum...

R@ted-R97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 14, 2009
111
2
18
Memory karta gir SVR 10'nun save dosyasını sil benimde başıma geldi sonra çözüldü.Ama çözülmezse garanti vermiyorum.Beni suçlama.

R@ted-R97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 14, 2009
111
2
18
Makinen ince kasa ise bir pamukla haffçe gözünü sil kalın kasaysa teknik servise git.Formatla filan olmaz büyük ihtimal gözü tozlanmıştır.DVD'yi okumuyordur.

svrmania

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 22, 2009
8
0
1
30
Hımm Bende Oyunu Çok Oynadım Ama Böyle Bir Sorunla Karşılaşmadım Üstelik Orjinal Cd Flnda Değil Benimki Bence Sen En İyisi Teknik Servis E Götür