Sn0wbreeze 2.9.7 ( 3GS & A4 işlemcili cihazlar için iOS 6.0 & iOS 6.0.1 Tethered Jb)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan Sn0wbreeze 2.9.7 ( 3GS & A4 işlemcili cihazlar için iOS 6.0 & iOS 6.0.1 Tethered Jb) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,711 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Sn0wbreeze 2.9.7 ( 3GS & A4 işlemcili cihazlar için iOS 6.0 & iOS 6.0.1 Tethered Jb)
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,144
113
MotherBoard

Yenilikler
Yenilikler

• iOS 6.0 (10A403)/6.0.1 (10A523) desteği eklendi. (Sadece 3GS & A4 işlemcili cihazlar için).

• 6.0/6.0.1 tethered jailbreak olduğu için iBooty programı ile just boot yapmanız gerekiyor (iPhone 3GS old bootrom cihazlar hariç).

• iOS 6 hacktivatelerde SAM programı entegre edilmiştir.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kurulum
1. Adım: Zip dosyasını açın ve sn0wbreeze-v2.9.7.exe'yi yönetici olarak çalıştırın .

2. Adım: OK'e basın > Next > Browse for an IPSW'ya tıklıyoruz ve oluşturma istediğimiz firmware'in orijinal dosyasını buluyoruz eğer sizde yok ise Download iOS Firmware adresinden bilgisayarınıza indirebilirsiniz

3. Adım: Sn0wbreeze fw'ı tanıyor. Devam edin

4. Adım: Simple Mode'a basın, Hacktivation için Yes'e Basın. Custom IPSW dosyasınız masaüstüne oluşacaktır.

5. Adım: İşlem bitince OK'e basın, cihazınızı DFU moda alın, aldıktan sonra start'a basın iReb ile PwnedDFU moda girecektir. The screen on the iPhone should stay black. (cihazınızın yedeğini almayı unutmayın)

6. Adım: PwnedDFU'ya girdikten sonra, iTunes açılacak, çıkan uyarıya tamam diyin. Shift ile Geri Yükle Tuşuna basın . Oluşturduğunuz custom IPSW dosyasını seçin örn. sn0wbreeze_iPhone_4-GSM-6.0.1-10A523, ve OK'e basın.

7. Adım: iTunes normal bir şekilde geri yükleme işlemi yapacak , cihazınızın ekranında sn0wbreeze işareti çıkacak.

8. Adım: Cihazınız açılınca anaekrana gelene kadar normal kurulum işlemlerini yapın. Cihazınıza cydia gelmiş olacak ama tethered jb olduğu için açılmayacak.

9. Adım: Cihazınız DFU moda sokun.

10. Adım: Masaüstüne oluşan iBooty dosyasını açın ve iBooty programını çalıştırın.

11. Adım: Select Device Bölümünden cihanızı seçin . Cihazınız açılacaktır ve Cydia çalışır duruma gelecektir...