PS4 PKG OYUN SnowRunner CUSA17425 v1.45

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde dorukhan tarafından oluşturulan SnowRunner CUSA17425 v1.45 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 39,753 kez görüntülenmiş, 424 yorum ve 242 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı SnowRunner CUSA17425 v1.45
Konbuyu başlatan dorukhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hoskrein

westa

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2020
4
0
1
Bu oyunu görebilir ve oynayabilirsem çok mutlu olacağım. Çok çok teşekkürler

kratos026

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 18, 2015
497
145
43
tekrardan emeğinize sağlık oyun gerçekden çok güzel bi kayıt sıkıntısı kötü bu zamana kadar kamyon devirmemiştim oyunda devrildikden sonra tam devrilirken kayıt yapıyor onun dışında gayet güzel bazı görevler 2 saati aşıyor kolay bölümde oynayayım şansı yok sıkılmadan oynanacak bi oyun

kahverengi

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2020
156
75
28
tekrardan emeğinize sağlık oyun gerçekden çok güzel bi kayıt sıkıntısı kötü bu zamana kadar kamyon devirmemiştim oyunda devrildikden sonra tam devrilirken kayıt yapıyor onun dışında gayet güzel bazı görevler 2 saati aşıyor kolay bölümde oynayayım şansı yok sıkılmadan oynanacak bi oyun
Bu oyunda navigasyon yokmu ya gta daki hgibi?. Sürekli haritayı açıp yola bakmak zorndayım birde görevleri anlamıyorum mesela araba kurtarma varmı yolda kalan

kratos026

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 18, 2015
497
145
43
Bu oyunda navigasyon yokmu ya gta daki hgibi?. Sürekli haritayı açıp yola bakmak zorndayım birde görevleri anlamıyorum mesela araba kurtarma varmı yolda kalan
Oyunun zorluğu bu ilk önce GMC kamyona vinç takarsan lastikleri offroad 47" lastik yaparsan biraz görevleri rahat yaparsın ekstra römork sıkıntı yollar dar ve dediğin gibi navigasyon yok belli bi bölümden sonra zaten haritaya alisiyorsun araba kurtarma ileriki bölümlerde varmi bilmiyorum ama römork bölümleri asırı zor bazıları bataklığın dibinde onuda romorka taktiğin vinç le fazla yaklaştırmadan çekebilirsiniz mesela harita değişiminde ek römork takıp vinç ile hangi ürün lazımsa full yükleyip 8 adet metal blok 2 adet beton plaka yükleyip diğer haritadaki görevleri direk yaptım sabırlı isen oyun iyi eksi leri otomatik kayıt istemesinin yerde yapması navigasyon yol darligı ve eğimli olması bide sulu çamur yol da giderken L1 kare taslı yolda L1 üçgeni kullanmayı unutma

kahverengi

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2020
156
75
28
Oyunun zorluğu bu ilk önce GMC kamyona vinç takarsan lastikleri offroad 47" lastik yaparsan biraz görevleri rahat yaparsın ekstra römork sıkıntı yollar dar ve dediğin gibi navigasyon yok belli bi bölümden sonra zaten haritaya alisiyorsun araba kurtarma ileriki bölümlerde varmi bilmiyorum ama römork bölümleri asırı zor bazıları bataklığın dibinde onuda romorka taktiğin vinç le fazla yaklaştırmadan çekebilirsiniz mesela harita değişiminde ek römork takıp vinç ile hangi ürün lazımsa full yükleyip 8 adet metal blok 2 adet beton plaka yükleyip diğer haritadaki görevleri direk yaptım sabırlı isen oyun iyi eksi leri otomatik kayıt istemesinin yerde yapması navigasyon yol darligı ve eğimli olması bide sulu çamur yol da giderken L1 kare taslı yolda L1 üçgeni kullanmayı unutma
Tamam cevap için sağol tr yama gelirse iyicr anlayarak oynarız oynaması keyifli oyun ama araba sürekli çamura battığı için bazen sıkılıyorum 😁

karisma_esmer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 27, 2010
39
10
8
47

Update v.1.02 backported to 5.05

The game's SDK version is 6.50 so it should work on 6.72 without the need for a backport.
Languages: Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Czech, English, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Portuguese (Brazil), Russian, Spanish

[Gizli içerik]

teşekkürler