Sony Psp batarya

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde ShadowsLoRd tarafından oluşturulan Sony Psp batarya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,446 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Sony Psp batarya
Konbuyu başlatan ShadowsLoRd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ferdilek

ShadowsLoRd

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 6, 2010
12
0
1
Arkadaşlar ben psp'yi ilk aldığımda en az 6.5 saat şarj süresi gidiyodu fakat şimdi 2.5 saat sonra bitiyor.Yeni batarya almayı düşünüyorum.Sanırım süresi daha uzun gidenler varmış.Sizce fiyatları nelerdir ? Hangilerini önerirsiniz ?

Ha birde Pandora battery diye birşey varmış :D
O ne işe yarıyor anlatın bi' bana :D

krm16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2011
62
3
8
Pandora version düşürmek için kullanıyor birde brick açmak için ben sony'nin orjinal pilini al derim diğerleri ya büyük olur ya küçük olur ya 1 saat sonra patlar anlıcağın bir şey olur :wi:

TopFury

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2010
50
0
6
58
Bendede oluyor ama bn ilk aldığımdada böyleydi seninki nasıl 6saat dayanıyormuş.

asasbjk12

Erişim Engelli
May 17, 2009
164
1
18
30
Bende Suan 2 Tane Var Batarya Orjınal Al

Psp Slım Kullanıyorsan 1200 Mah Al

1800 Alırsan zaten Kapagı Kapatamazsın :D

hacking53

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2011
5
0
1
31
Kardeşim sony orjinal batarya al :D pandora lazım ise elinde ki batarya yı pandora yap tepe tepe kullan :D
Tabi ki pandora lazım ise :D

yasin emre

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2010
65
0
6
34
hybrid diye batarya var hem normal kullanılıyo hemde pandora üstelik normal batayadan 1kaç saat daha uzun kullanılıyo örneğin ben müzik dinlerken 8 saat kullanıyorum oyunda 4-5 saat 25 tl ye bulursun ama genede orjinal batarya al ne olur nolmaz :)

ferdilek

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 3, 2009
11
0
1
ben pahalıdır diye orjinal yerine gittigidiyordan çakmasını aldım 20 küsür liraya..3600 mah aldım ki uzun gider diye düşündüm..bataryayı taktığımda sürede 7.5 saat yazıyo ama 3 yada 4 saat gidiyo..daha bir diş şarj görünürken kapanıyo..bu arada fat psp benimkisi