PS5 Yardım Spiderman 2 Kasma Sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Talha.7105 tarafından oluşturulan Spiderman 2 Kasma Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,139 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Spiderman 2 Kasma Sorunu
Konbuyu başlatan Talha.7105
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Talha.7105

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
103
10
18
Harici olarak 1000mb okuma yazma hızı olan SATA sdd'ler bile yaterli oluyor. Klasorlu olarak atarsanız oyunları sorun yaşamazsınız.
Ps5 yeni nesil oyunları içinde geçerli mi hocam? Bir kaç ps5 oyununda daha test edicem açıkçası ama şu an split fiction harici neden kastıgını anlamadım. Elimdeki ssd 1050 ye 1000 yani şartları karsılaması lazım. Yinede iade edip daha iyi okuma yazma hızı olan bir model alsam fark olurmu acaba yoksa dediğim gibi ps nin ön type c girişleri için sınır 1000 mb seviyesindemi kalır?

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,826
56,031
113
Merhabalar. Oyunu Türkçe yama kısmından ffscfp olarak indirdim. Kioxia exceria g2 plus harici ssd mle kasınca dahiliye atmayı denedim ama sonuç aynı. Bu oyun için çözüm varmı acaba bu konuyla ilgili?
Emudan kaynaklı o. Güncellendi Emu, ama pkg yapma da, yani builder da çıktı. Belki pkg yapınca sorun ortadan kalkar.

Ssd'lik bir durum değil yani. Benim SSD saniyede 560 hıza sahip, full sorunsuz oynuyorum çoğu oyunu

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
103
10
18
Emudan kaynaklı o. Güncellendi Emu, ama pkg yapma da, yani builder da çıktı. Belki pkg yapınca sorun ortadan kalkar.

Ssd'lik bir durum değil yani. Benim SSD saniyede 560 hıza sahip, full sorunsuz oynuyorum çoğu oyunu
Birkaç oyun daha deneyip yazayım hocam çok sağolun. SSD den kaynaklanmaması içimi rahatlattı açıkçası. Umarım diğer ps5 oyunlarıda split fiction gibi sorunsuz çalışır.

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
401
146
43
Birkaç oyun daha deneyip yazayım hocam çok sağolun. SSD den kaynaklanmaması içimi rahatlattı açıkçası. Umarım diğer ps5 oyunlarıda split fiction gibi sorunsuz çalışır.
Sistem yazılımı kaç. Belki kstuff ve Shadowmount eski sürüm olabilir. Kasma sorunu yok ben baya bir oyun denedim. Benim harddiskte bile kasma yok bekleme süresi var sadece. Spiderman sorunlu oyun kasan birkaç oyunu yazarsan yardımımız olur

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
103
10
18
Sistem yazılımı kaç. Belki kstuff ve Shadowmount eski sürüm olabilir. Kasma sorunu yok ben baya bir oyun denedim. Benim harddiskte bile kasma yok bekleme süresi var sadece. Spiderman sorunlu oyun kasan birkaç oyunu yazarsan yardımımız olur
10.01 hocam webkit ile otomatik kırma yapıyor cihaz. Sürümlerine yarın tekrar bakarım ama aslında 2 hafta önce falan tuna abiden almıştım cihazı. Tabi o zmn bu harici muhabbetini tam bilmediğimden pek detaylı test de yapamadım. Dediğiniz gibi ben denedikçe sizden yardım rica etsem siz müsait oldukça çok iyi olur.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,087
565
113
Shadowmountplus güncellemeni tavsiye ederim bende bf6 indirmiştim bende shadowmountplus eski sürüm olduğu için açılmıyordu oyun çözüyordu güncelleyince düzelmişti bir deneyin son sürümü

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
103
10
18
Shadowmountplus güncellemeni tavsiye ederim bende bf6 indirmiştim bende shadowmountplus eski sürüm olduğu için açılmıyordu oyun çözüyordu güncelleyince düzelmişti bir deneyin son sürümü
Hocam cihaz iki haftalık ztn ve sürüm 1.6 beta yani yanlıs değilsem güncel son olan. Yine kontrol edecegım mutlaka teşekkürler. Çalıştıgım ıcın ve oyunlar geç indiği için deneyemedim bişey ama bakalım bu gece spiderman remastered deneyeceğim harici ssd üzerinden umarım sorunsuz geçer

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,087
565
113
Hocam cihaz iki haftalık ztn ve sürüm 1.6 beta yani yanlıs değilsem güncel son olan. Yine kontrol edecegım mutlaka teşekkürler. Çalıştıgım ıcın ve oyunlar geç indiği için deneyemedim bişey ama bakalım bu gece spiderman remastered deneyeceğim harici ssd üzerinden umarım sorunsuz geçer
Hayır güncel değil benimde 1.6 sürümdü bf6 yaşadığım sorum şu an 1.7 sürümde çıkan en son sürüme geçin

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
401
146
43
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

En son çıkan bu. 12.00 üstü ise kstuffi Shadowmount dan önce yükleyin diye uyarı yapmışlar

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
103
10
18
Bunu manuel olarak yüklemeyi biraz araştırmalıyım hocam. Haftaiçi sürekli işte olduğum için üstüne düşemiyorum. Biraz araştırdıktan sonra takıldığım yerde yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkür ediyorum bu arada 🙏🙏🙏