Stardew Valley PS Vita Türkçe Yama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita VPK Oyun İndir kategorisinde OrdeaL tarafından oluşturulan Stardew Valley PS Vita Türkçe Yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,146 kez görüntülenmiş, 264 yorum ve 128 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita VPK Oyun İndir
Konu Başlığı Stardew Valley PS Vita Türkçe Yama
Konbuyu başlatan OrdeaL
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yusufklc

kaankilicx

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 12, 2020
7
2
3
Repatch içerisine ux0:app/ içersindeki PCSE01235 kasörümü move yapıp atmam gerekiyor
Yoksa ux0: patch/içersinde bulunan PCSE01235 klasörünümü
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

ux0:app/ içerisindeki Pcse01235
Yoksa ux0: patch/ içerisindeki pcse01235
Repatch dosyasına atmam gerekiyor move yapıp

Gercekten dünden beri uğraşıyorum ama bir türlü beceremedim sizide yordum kusura bakmayın müsait olduğunuzda kurulumunu cok kısa bir video cekmeniz mümkünmü

Son düzenleme:

OrdeaL

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2018
189
1,587
93
App ve Patch ile işin yok rePatch içine atılacak

omrwoo01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2018
13
3
3
22
Teşekkürler!

Selamlar ben kurmayı beceremedim yardımcı olurmusunuz acaba ux0 konumuna atıyorum ancak oyun görmüyor yamayı ux0:/app/PCSE01235'den content'e koyunca oyun hata veriyor oyun versiyonum 1.2.36

Son düzenleme:

OrdeaL

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2018
189
1,587
93
Teşekkürler!

Selamlar ben kurmayı beceremedim yardımcı olurmusunuz acaba ux0 konumuna atıyorum ancak oyun görmüyor yamayı ux0:/app/PCSE01235'den content'e koyunca oyun hata veriyor oyun versiyonum 1.2.36
rePatch pluginini kontrol edin kurulu degil veya yanlış kurulmuş.

omrwoo01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2018
13
3
3
22
rePatch pluginini kontrol edin kurulu degil veya yanlış kurulmuş.
plugini tekrar autoplugin aracılığı ile kurdum (yamayı ilk denediğim zaman zaten ux0 konumunda rePatch adlı bir klasör vardı) şimdi denediğimde yine olmadı oyunun menusunde dil seçeneğinde de göremiyorum acaba ben mi bir yerde hata yapıyorum.

OrdeaL

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2018
189
1,587
93
plugini tekrar autoplugin aracılığı ile kurdum (yamayı ilk denediğim zaman zaten ux0 konumunda rePatch adlı bir klasör vardı) şimdi denediğimde yine olmadı oyunun menusunde dil seçeneğinde de göremiyorum acaba ben mi bir yerde hata yapıyorum.
Enso kullanıyorsanız ux0 içindeki tai klasörünü silip öyle deneyin ayrıca oyunun US sürümünü kullandığınıza emin olun.