srknata Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 2, 2010 4 0 1 Ocak 24, 2011 #1 Cps1 emulatoru icin Street Fighter II-Champion Edition-(Kouryu) bu rom`u bulmamda yardimci olurmusunuz:rckr:
Cps1 emulatoru icin Street Fighter II-Champion Edition-(Kouryu) bu rom`u bulmamda yardimci olurmusunuz:rckr:
Refleton Forum Admini Forum Admini Eki 27, 2008 1,042 123 63 46 Ocak 24, 2011 #2 Al bakalım Bunu Mame Emulatörü ile PC de sorunsuz oynarsın ama PSP için bir şey söyleyemem, PSP de denemedim... Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Al bakalım Bunu Mame Emulatörü ile PC de sorunsuz oynarsın ama PSP için bir şey söyleyemem, PSP de denemedim... Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Scavus Tanınmış Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Tem 25, 2008 1,506 48 48 39 Siteye Git Ocak 24, 2011 #3 Refleton' Alıntı: Al bakalım Bunu Mame Emulatörü ile PC de sorunsuz oynarsın ama PSP için bir şey söyleyemem, PSP de denemedim... Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... FBA emulatörü ile oynanır şahsen denedim
Refleton' Alıntı: Al bakalım Bunu Mame Emulatörü ile PC de sorunsuz oynarsın ama PSP için bir şey söyleyemem, PSP de denemedim... Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... FBA emulatörü ile oynanır şahsen denedim
maciras Forum Destekçisi DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ara 6, 2009 1,110 2,937 113 Ocak 4, 2024 #5 SuSKuNLuGuM' Alıntı: Link kirik Genişletmek için tıkla ... Kardeşim linkin kırık olması çok normal. Zira konunun paylaşılmasının üzerinden tam 13 yıl geçmiş
SuSKuNLuGuM' Alıntı: Link kirik Genişletmek için tıkla ... Kardeşim linkin kırık olması çok normal. Zira konunun paylaşılmasının üzerinden tam 13 yıl geçmiş