Street Of Rage Remake V4.01b

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde OpenBor Emulation kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Street Of Rage Remake V4.01b başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,662 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı OpenBor Emulation
Konu Başlığı Street Of Rage Remake V4.01b
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan altair

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,512
56,300
113
44
Siteye Git
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

By
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

By

8 Seçilebilir Karakter
43 Stage (Level)
52 Adet Düşman Karakter
37 Farklı Remixes

:download:

Dosya Şifresi:

eric_thecrow

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 29, 2008
166
4
18
tunacım ellerine sağlık dostum:) bu arada bu oyun 3 seriden mi oluşuyordu ben mi yoksa başka bişeyle karıştırdım yabancı gelmedi de bana:05:

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,512
56,300
113
44
Siteye Git
Evet dostum bu oyun 3 seriden oluşuyordu sega'nın meşhur oyunudur :)

eric_thecrow

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 29, 2008
166
4
18
diyorum yabancı gelmiyor resimler de biraz ufak olunca tam emin olamadım:D bende sega nın emü cd sinde olucaktı o zaman 3. sü diğerlerine nazaran daha iyiydi grafikler daha bi canlı yapmışlar:) nese ellerinde olmayanlar bu fırsatı değerlendirsinler arkadaşlar:)

ilkayjagger

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2008
788
0
16
42
tunacım yine bor oyununda son noktayı koymuşsun çok güzel gözüküyor teşekkurler

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,512
56,300
113
44
Siteye Git
Bo oyun bor'dan biraz farklı SorR diye geçiyor ve şuanda pek oyun çeşidi yok temennimiz bunun psp'ye emulatörürün çıkması:D ilgili kişiye ilettim zaten bunu

Acedia

MelissA & AmAtisyA
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2008
627
0
16
45
valla bunlar iso oyunlardan bile fazla haz veriyor bana...

ilkayjagger

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2008
788
0
16
42
Bo oyun bor'dan biraz farklı SorR diye geçiyor ve şuanda pek oyun çeşidi yok temennimiz bunun psp'ye emulatörürün çıkması:D ilgili kişiye ilettim zaten bunu
bende indirdikten sonra içinde .bor dosyası arıyorum :) psp için çıksa süper olur bencede

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
linkler ölmüş sizlere ömür paylaşım için sağ ol mctuna kardeş