PS5 Klasör Oyun Subnautica PS5 - EUR - TURKCE - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Subnautica PS5 - EUR - TURKCE - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 790 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 20 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Subnautica PS5 - EUR - TURKCE - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan egemaister

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,366
2,734
113
Yüksek boyutular gelecekmi hErgün pusuda bekleriz😉
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Sıradaki oyun Lord of the fallen olacakmış içerdeki muhbir söyledi .Resmini bile hazırladım 😂

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,260
113
40
Yüksek boyutular gelecekmi hErgün pusuda bekleriz😉

Sıradaki oyun Lord of the fallen olacakmış içerdeki muhbir söyledi .Resmini bile hazırladım 😂
Siradaki oyunlar ehuehue :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Star Wars Upload %50 TR Yamali 350gb to 171GB diyelim, yarina senin icin upload ederim TR yamali Lord of Fallen son surum, oyunu dun 3 saat oynadim yine fena guzel ya cok iyi boss'lari var

Son düzenleme:

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,366
2,734
113
Siradaki oyunlar ehuehue :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Star Wars Upload %50 TR Yamali 350gb to 171GB diyelim, yarina senin icin upload ederim TR yamali Lord of Fallen son surum, oyunu dun 3 saat oynadim yine fena guzel ya cok iyi boss'lari var
Sen ne diyorsunuz 😂🤭Hayacanlanmışam

Itemzflow ve etahen ile calistirabiliyormuyum bu arada.

biknokidra

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2019
405
187
43
byercanx @byercanx hocam bu ffpfsc oyunlarını hangi klasöre koyacaz..mantığı exfat ile aynı mı?
birde bu subnautica oyunu ps4 deki subnautica oyunu ile aynı mı ?

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,260
113
40
byercanx @byercanx hocam bu ffpfsc oyunlarını hangi klasöre koyacaz..mantığı exfat ile aynı mı?
birde bu subnautica oyunu ps4 deki subnautica oyunu ile aynı mı ?
Evet ayni mantik degisen birsey yok. Oyunda ayni oyun yeni surumunude yukleyecegim yakinda siteye