BizeHeryerTRabzon Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ara 24, 2010 143 2 18 Şub 8, 2011 #1 Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Kurulum: Rardaki doosyayı MS/PSP/GAME klasörüne atın.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Kurulum: Rardaki doosyayı MS/PSP/GAME klasörüne atın.
BizeHeryerTRabzon Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ara 24, 2010 143 2 18 Şub 8, 2011 #3 Limon' Alıntı: nasıl kuracağız ? Genişletmek için tıkla ... 5 dk beklersen yazıcam elımde baya oyun var onları eklıyım sonra hepsını anlatıcam .
Limon' Alıntı: nasıl kuracağız ? Genişletmek için tıkla ... 5 dk beklersen yazıcam elımde baya oyun var onları eklıyım sonra hepsını anlatıcam .
BizeHeryerTRabzon Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ara 24, 2010 143 2 18 Şub 8, 2011 #5 Eklenmıiştir yapabılırsın
sahkartal Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ara 27, 2010 17 0 1 Şub 21, 2011 #6 indiriyorum denicem eline saglık .. bu arada böle bi siteye upload edmene svindim tebrikler.
BizeHeryerTRabzon Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ara 24, 2010 143 2 18 Şub 22, 2011 #7 sahkartal' Alıntı: indiriyorum denicem eline saglık .. bu arada böle bi siteye upload edmene svindim tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Bu sıte daha ıyı herkez kendıne uygun olandan ındırsın.
sahkartal' Alıntı: indiriyorum denicem eline saglık .. bu arada böle bi siteye upload edmene svindim tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Bu sıte daha ıyı herkez kendıne uygun olandan ındırsın.