Xbox 360 Türkçe Yama Syndicate Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Neil tarafından oluşturulan Syndicate Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,146 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı Syndicate Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Neil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan anteplineo

Neil

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
508
624
93
bende ps3 için cod 1 türkçe dublaj ı portladım türkçeye çevirdim şimdi bi tek türkçe karakterler kaldı oda bitince senden test etmeni isteyeceğim abim ben rcps3 ile test ettim biraz oynadım sıkıntı yok gibiydi
o yamanın kesinlikle tr karaktere ihtiyacı var yardım gerekirse yazarsın. aslında oyun içi asker günlüklerini de çevirebilirsek süper olur

Nitr0

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
411
1,331
93
o yamanın kesinlikle tr karaktere ihtiyacı var yardım gerekirse yazarsın. aslında oyun içi asker günlüklerini de çevirebilirsek süper olur
onlarada baktım ama 3753 tane texture png var ve bunların hepsini ayıklayamak gerçekten çok uzun uğraş ama eğer bana atarsan çevirilmesi gereken textureları hallederim

Neil

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
508
624
93
onlarada baktım ama 3753 tane texture png var ve bunların hepsini ayıklayamak gerçekten çok uzun uğraş ama eğer bana atarsan çevirilmesi gereken textureları hallederim
sent textrulerri export edebildiysen ve geri import ediliyorsa işi %98 lik kısmı tamam :)