PS4 Türkçe YAMA Tad the Lost Explorer PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Tad the Lost Explorer PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,689 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 28 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Tad the Lost Explorer PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yasin53

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,995
48,271
113
Hayda benim izlediğim adam altyazıları açmamış. 😡😡😡
Oyunda alt yazı var ama bence çok değildir. Önemli olan aracın açması. Çünkü araç her oyunun dosyasını açmıyor. Kısaca her oyun için kod yazılıp araç yapılması gerekiyor.

PS3 unreal yamalarından çok çektik zamanında. O yüzden Batman yamalarını yapamamıştım.

Bir düşün, bak hangisi seni zorlamayacaksa onu yap. Ben iş çıkışı lolipop'tan bir iki dosya indirir araç açıyor mu bakar sonucu sana yazarım.

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
546
3,477
93
Siteye Git
Oyunda alt yazı var ama bence çok değildir. Önemli olan aracın açması. Çünkü araç her oyunun dosyasını açmıyor. Kısaca her oyun için kod yazılıp araç yapılması gerekiyor.

PS3 unreal yamalarından çok çektik zamanında. O yüzden Batman yamalarını yapamamıştım.

Bir düşün, bak hangisi seni zorlamayacaksa onu yap. Ben iş çıkışı lolipop'tan bir iki dosya indirir araç açıyor mu bakar sonucu sana yazarım.
Bende az olacağını düşünüyorum. Yani zombi pataklarken ne konuşabilir ki karakter. 😆
Teşekkür ediyorum bekliyorum.

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
378
1,143
93
Bu oyunda listemdeydi türkçe yaması çıkması güzel oldu. Emeklerin için teşekkür ederim :)

Not: ben orjinal kexepas başka şubemiz yoktur. Taklitlere dikkat edin saksafoncular fake hesap alıp sikko abilerinin emirlerini yerine getiriyorlar :D