PS4 Türkçe YAMA The Amazing Spider Man 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan The Amazing Spider Man 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 597 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 18 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı The Amazing Spider Man 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gongo

Nitr0

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2024
188
509
93
Hayır bırakmayın zamanında yama çıkarılamayan şimdi de eski diye bakılmayan güzel oyunları çıkarıyorsunuz tekrardan elinize sağlık diğer yorumunuzda watch dogs 1 yamasını çıkaracağım demişsiniz ki oyunu hen ps3 hem ps4e birinden birine çıkmasını beklediğim oyundu şimdiden eline sağlık 🙂
Hayır Hocam Yanlış Anladınız Çıkarmayacağım Derken Artık spider man yaması çıkmayacak anlamında dedim diğer oyunlara elimden geldiğince devam edeceğim desteğin için çok teşekkürler

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,030
522
113
Hayır Hocam Yanlış Anladınız Çıkarmayacağım Derken Artık spider man yaması çıkmayacak anlamında dedim diğer oyunlara elimden geldiğince devam edeceğim desteğin için çok teşekkürler
Asıl ben teşekkür ederim emeklerinizden katkılarınızdan dolayı ilk oyunun da gelir mi çevirisi bu arada 🙂

gserhygrtht

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
232
58
28
Elimden Geldiğince Yapmaya Çalıştım Tutarsızlıkları Yapabildiğim Kadar Düzelttim Umarım Hoşunuza Gider Bundan Sonra Yapabilirsem Prototype 1 ve Watch Dogs 1 e Türkçe Yama Yapacağım İnşAllah
Çevirecek oyun bunlar kaldı gibi ps4 satıp ps5 almaktan vazgecirir adamı bu yamalar :=))

gongo

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 21, 2025
66
17
8
Emeğinize sağlık, şifre istemiyorum. O kadar güzel Spider-Man varken oynayamam bunu.