PS4 Türkçe YAMA The Amazing Spider Man 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan The Amazing Spider Man 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 823 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 20 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı The Amazing Spider Man 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan karaerdi

Nitr0

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2024
192
518
93
Ben test edebilirim emulatorden müsait olduğumda elimden geldiğince ps3 olsun xbox360 için olsun ya da diğer konsollarda olur 🙂
hocam doğrudur ama çok uğraştıcı olur 8 gb oyun upload edip sana atıcam bi sıkıntı çıksa düzeltip tekrar tekrar atıcam gerçekten uzun ve yorucu bir iş olur inan yardımcı olmak isterdim

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,035
523
113
hocam doğrudur ama çok uğraştıcı olur 8 gb oyun upload edip sana atıcam bi sıkıntı çıksa düzeltip tekrar tekrar atıcam gerçekten uzun ve yorucu bir iş olur inan yardımcı olmak isterdim
Çok ısrarcı oluyormuş gibi oluyor ısrarcı olmak istemem oyunu bende indiririm sadece yama dosyalarını atmanız yeterli ısrarcı olmak istemiyorum yardımcı olabilmek isterim sadece ama diğer oyunlar içinde uğraşıyorsunuz bunu da araya almanız zor olabilir yine yardım edebileceğim bir şey varsa yardım etmek isterim her şey için teşekkürler eline sağlık şimdiden 🙂