Xbox 360 Türkçe Yama The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Neil tarafından oluşturulan The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 904 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Neil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Neil

TR Yama Emekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
514
642
93
L.A
The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena XBOX 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, Xbox 360 kütüphanesinin en özel ve atmosferik yapımlarından biridir.
İçeriğindeki yenilenmiş Escape from Butcher Bay başyapıtı, sunduğu muazzam gizlilik mekanikleriyle bugün bile taş gibidir.
Yeni hikaye olan Dark Athena ise karanlık koridorları, gergin atmosferi ve yoğun aksiyonuyla çizgiyi bozmadan devam eder.
Vin Diesel’in ikonik seslendirmesi ve Riddick’in karanlıkta görme yeteneği, oyuncuyu o acımasız evrenin içine tamamen çeker.
Karanlıkta saklanıp düşmanları sessizce avlamak ve yakın dövüş mekaniklerinin sertliği oyunun en büyük kozudur.
Grafikleri ve yapay zekası dönemi için harika olsa da, bazı nişancılık bölümlerinde kontroller bugün biraz hantal gelebilir.
Özetle; tek bir diskte iki devasa macera sunan, saf aksiyon ve bilimkurgu severlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir klasiktir.

Neil: Ben bu filmi çok sevmiştim. Aklımda uçan yaratığın o güzel sarışın kadını kaparak gitmesi kalmış, üzülmüştüm. Oyunu da en az filmi kadar güzel diyebilirim. Dosya yapısı en az Syndicate kadar zordu ama çözdük. İki oyun tek disk içinde yani seriyi Türkçe bitirebilirsiniz. Xbox 360 sahibi olmayanlar üzülmeyin PS5 için bir emülatör geleceği söyleniyor. Çeviri özenle yapıldı, Türkçe font eklendi, Extra İçerikler bile Türkçe yapıldı. Bu güzel oyun kapağı için Corç'a teşekkürler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NEİL

XBOX 360 TOOL VE PAKETLEME
NEİL

TÜRKÇE FONT
NEİL

PS3 PORT VE DÜZENLEME
GELECEK

OYNANIŞ VİDEOSU
CASTELLANOS'a video çekip gönderin.
​

Son düzenleme:

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
485
288
63
Harbiden efsane bir oyun devamı çıksa Super olurdu veya remake elinize sağlık teşekkürler kolay gelsin

Neil

TR Yama Emekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
514
642
93
L.A
- 28.09.2026
-Oyun içi Ana menü, görev talimatları, giriş yazıları Türkçeleştirildi.
-Türkçe karakterli harfler eklendi ama uyumluluk ve görünürlük en iyi hale getirilmeye çalışılıyor.
-Altyazı çevirisine geçmeden önce testlerin başarılı geçmesi gerekiyor.
Yama tamamlanma tarihi : Belirsiz

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
12,415
59,152
113
- 28.09.2026
-Oyun içi Ana menü, görev talimatları, giriş yazıları Türkçeleştirildi.
-Türkçe karakterli harfler eklendi ama uyumluluk ve görünürlük en iyi hale getirilmeye çalışılıyor.
-Altyazı çevirisine geçmeden önce testlerin başarılı geçmesi gerekiyor.
Yama tamamlanma tarihi : Belirsiz
Allah sabır ve kolaylık versin :)

Ben zamanında uğraştım ama sıkıldığım için bırakmıştım, sağolsun OyunDelisiyim @OyunDelisiyim de yardımcı olmuştu bu yama ile ilgili.