The game cannot be played - Oyun baslatılamadı - 80010013 hatası alıyorsanız içeri.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde RmXSTaR tarafından oluşturulan The game cannot be played - Oyun baslatılamadı - 80010013 hatası alıyorsanız içeri. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,906 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı The game cannot be played - Oyun baslatılamadı - 80010013 hatası alıyorsanız içeri.
Konbuyu başlatan RmXSTaR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan beni unutma

beni unutma

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2013
2
0
1
46
psp uc sene once aldik , daha 1. ayinda ayni problemi yasadik ... malesef kasa fisi kayipti, garantiyi kullanamadik ....

birkac ay oyle rafa kalkmis olarak durdu, sonra denedik calisti, bir kac gun sonra ayni problem .....

psp disk okumaya baslarken , yada okumaya calisirken psp ye pek de yavas sayilmaz , bir iki vurdummu okuyor, yoksa dakikalarca bos bos donup disk okunamadi hatasi veriyor,

tabi bunu her acilista yapmiyorum, umd yi degistirmezsem yada psp fazla sarsilmamissa bazen aylarca calisabiliyor ....

bendeki sorunun yazilimdan , yada ayarlardan oldugunu hic sanmiyorum, acaba icini acsam , kontrol etmem gereken yer neresi ? lensiyle cok oynadim bir degisiklik olmuyor , illa vuracaksin , ozellikle ekran tarafindan ....