Android Türkçe Yama The Walking Dead: Season Two Android(Mobil)Full Türkçe(ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde cndbbgrtln tarafından oluşturulan The Walking Dead: Season Two Android(Mobil)Full Türkçe(ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 352 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı The Walking Dead: Season Two Android(Mobil)Full Türkçe(ÇIKTI)
Konbuyu başlatan cndbbgrtln
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan CINARC4

cndbbgrtln

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2018
36
46
18
Seoson öne ile kurulumu aynı. CpuZ'ye bakıp telefonunuza uygun olan linkten indirin. Obb klasörünü Android/obb yerine atıp APK'yi kuruyoruz.(İki APK var. Android 12 altı için ayrı Android 12 üzeri için ayrı. Uygun olanı yükleyin) Keyifli oyunlar😊

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Samsung Galaxy A53 de denenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Shaneee

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 5, 2026
12
4
3
Seoson öne ile kurulumu aynı. CpuZ'ye bakıp telefonunuza uygun olan linkten indirin. Obb klasörünü Android/obb yerine atıp APK'yi kuruyoruz.(İki APK var. Android 12 altı için ayrı Android 12 üzeri için ayrı. Uygun olanı yükleyin) Keyifli oyunlar😊

Adreno:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Mali:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Power:

Tegra:

Eline koluna sağlık hocam devamını da bekliyorum ve eğer yapabilirsen şu the wolf among us göz at
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

3.sezon gelecek mi

Eline koluna sağlık hocam devamını da bekliyorum ve eğer yapabilirsen şu the wolf among us göz at

3.sezon gelecek mi
Kanka sanırsam android 16 için uyumlu değil bu gün denedim her iki apk da da aynı sorun yüklenmiyor

Son düzenleme:

Xyz00002

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 7, 2026
3
1
3

[Gizli içerik]
emekleriniz için teşekkürler

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
283
173
43
Teşekkürler