Tomb Raider 1 psx/psp

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp PS1 Oyunları kategorisinde bebeqlesi tarafından oluşturulan Tomb Raider 1 psx\/psp başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,486 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp PS1 Oyunları
Konu Başlığı Tomb Raider 1 psx\/psp
Konbuyu başlatan bebeqlesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bebeqlesi

bebeqlesi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2008
296
4
18
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kendi Uploadım:a:

Oyun convert edilmiştir arkadaşlar.Yapmanız gereken rar dan çıkan dosyayı psp/game Klasörüne kopyalamak.4.01-m33-2 de denendi sorunsuz çalışmaktadır..

Rar Şifresi : bebeqlesi

sas1117

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 11, 2008
294
63
28
CITY OF VILCABAMBA'da (2.bölum)GOLD IDOL aldım kapıda kullandım ama kapıyı açmadı acaba bu ouyunda da tr2 deki gibi bazen bug oluyordu öle bişey mi yoksa baska bi anahtar daha mı bulmam lazım.Eski tomb raiderlarda yerdeki itemlere cok dikkat etmek gerekli ya o yuzden???Takıldım

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
Teşekurler emeğine sağlık.
Tomb Raider Serisinin tamamını çok severim Arşiv yapacam.
RİPlimi oyunda eksik varmı örneğin Müzikler Tamammı.

m@xX131@d3

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2008
233
0
16
Bunu merak ettim deniyeyim bakalım :D , paylaşım için teşekkürler. :D(Konu mock :D )

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
Yaaw bebeqlesi bu link nasıl oluyor da iki senedir sağlam Kalmış? heyret ya:wo::alkis::alkis::alkis:

faithx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 7, 2008
1
0
1
40
bebekleşi garip bir isim gibi gelmedimi size hiç

bebeqlesi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2008
296
4
18
Evet garip bi isim olduğunu bi sen anladın kimseye garip gelmedi faithx:) Bu konu üstünde yoğunlaşalım napabiliriz şimdi ? Aydın bi fikir bekliyoruz senden :)