PS2 OYUN Toxic cipe nasıl oyun atacağım ?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde Veynn tarafından oluşturulan Toxic cipe nasıl oyun atacağım ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 244 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Toxic cipe nasıl oyun atacağım ?
Konbuyu başlatan Veynn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan muharrem_5834

Veynn

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 23, 2025
1
0
1
Konsolumda toxic chip var, ancak içine nasıl oyun atacağımı bilmiyorum dvdye oyun yazdırdım cdyi taktım resetledim ancak oyun siyah ekranda kaldı. Başka birşeyler mi yapmalıyım? Bide çipi çıkarmak istiyorum freemcboot için ancak sanırım çıkaranlar sorun yaşamış, beni bu 2 konuda aydınlatır mısını ?

medivel

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 10, 2009
583
1,005
93
Konsolumda toxic chip var, ancak içine nasıl oyun atacağımı bilmiyorum dvdye oyun yazdırdım cdyi taktım resetledim ancak oyun siyah ekranda kaldı. Başka birşeyler mi yapmalıyım? Bide çipi çıkarmak istiyorum freemcboot için ancak sanırım çıkaranlar sorun yaşamış, beni bu 2 konuda aydınlatır mısını ?
Tahminimce çip kaynaklı sorun yaşıyorsun. Çipi söktüğünde sorun olacağını sanmam. Sadece sökerken dikkatli olmanı tavsiye ederim. Aynı sorunlu ps2 mi bu şekilde kurtarmıştım.

muharrem_5834

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 26, 2018
168
60
28
sizdeki DMS 4 çip en iyisidir
veya böyle deneyin ps2 den hddyi çıkarın pc ye takın internetten Winhiip programı indir istediğin kadar iso olarak oyun yükleyebilirsin
birde winhiip programa dikkat et windows yüklü hdd seçme herşeyin silinir
yapamazsanız yardımcı olurum