PS4 Türkçe YAMA Trine 3 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan Trine 3 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,490 kez görüntülenmiş, 95 yorum ve 75 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Trine 3 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eikun

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
274
6,904
93
39




Devam oyunumuz olan Trine 3 ile yine karşınızdayız. 2015 yılında yayınlanan, yine 3 kadim arkadaşın başrollerde olduğu bir baş yapıt. Oyundaki en önemli değişiklik, oyunun bizi 3. boyuta taşıyor olması. Bazı sahnelerde 2 boyutlu düzlem yerine oyun doğrudan 3. boyuta geçiyor. Bu yama ile birlikte PS4 sisteminizde de artık bu oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

Oyun Hakkında
Üç kahramanlarımız son macerasından sonra yollarını ayırmış, herkes kendi hesaplarının peşine düşmüştür. Fakat Trine adlı gizemli güç onları yeniden çağıracak ve krallığın kurtarılması için maceranın içine sürükleyecektir. Kahramanlarımız, bu maceralarında istemeden de olsa gizli bir kötülüğü serbest bırakırlar. Tabi ki biliyoruz ki Krallığı bu kötülükten kurtarmak yine bizlere düşüyor :)

Çeviri Durumu: %100

Not

Oyun PS4 için resmi yama olarak Türkçe çıkmamış, fakat PC için resmi olarak yayınlanan tüm Türkçe dosyalar eklenmiş. Ben sadece bunları aktif ederek oyunu sizlerle buluşturdum :)

Uyumlu Oyun Linki
Oyunu paylaşan hako @hako 'ya teşekkür ederiz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.




TÜRKÇE ÇEVİRİ
Resmi oyun içindeki Türkçe dil kullanılmıştır.

PROGRAMLAMA
Trine Tool (Frozenbyte Archiver)

PS4 PORT VE DÜZENLEME
THISROCK


OYNANIŞ VİDEOSU


İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Nyks58

Tanınmış Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 2, 2019
303
2,699
93
Sabırsızlıkla bekliyoruz. Ellerine sağlık hocam. :)

Arkadaşlar oyunda 3 kişiye kadar co-op desteği var. Yani arkadaşınızla birlikte oyunu thisrock84 hocam sayesinde Türkçe oynayabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 27, 2020
1,535
1,463
113
Şuraya şu notu yazman bile kaç insanı heycanlandırıyor değerli admin kimlerin bu dörtlemede emekleri var ise emeklerine sağlık iyki varsın iyki varlar
 

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
885
1,513
93
Üstad, açıkçası bizi 4'lü paylaşımlara o kadar çok alıştırdın ki bundan sonra böyle 4'lü paylaşımlar gelmezse bozuşuruz bak :D

Şaka bir yana gerçekten alıştık reis. Mesela sen artık "Hazırlanıyor 1" konusu açınca ben arkasından 3-4 tane daha bekliyorum. Geliyor da :D

Şimdiden tüm emeklerin için sana sonsuz teşekkür ediyoruz dostum. İyi ki varsın! Sayende Ps4 Türkçe yamalar konusu daha da şahlandı!
 
Son düzenleme:

mad_080

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 12, 2019
469
315
63
Burak bey tom raider cevirme durumu var mi veya dusundugunuz bir zaman araligi. Tek oyunu kaldi tr olarak oynamadigim :)
 
Üst