Uncharted Golden Abyss PSVİTA Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Selam arkadaşlar Uncharted Golden Abyss oyununu Psvita için Türkçe'ye çevirdim.
Keyifli oyunlar dilerim
BİLGİLENDİRME 1-Oyunun değişik bir dil yapısı vardı. İngilizce olarak tüm metinlerini bulmadığım için eksik olan kısımları
diğer diller ile tamamladım. İngilizce,Fransızca,İspanyolca vs hangi dilden bulursam metinleri çevirip birleştirdim 2-Hikaye ve konuşmalara özen gösterip düzeltmeler yaptım ama diğer kısımlar için pek uğraşmadım ufak tefek hatalar olabilir. 3-Font dosyasına türkçe harfleri Ç ve İ dışında ekledim. Uygun harf yoktu bunlar için malesef.
OYUN HAKKINDA Uncharted: Golden Abyss , Bend Studio tarafından geliştirilenve Sony Computer Entertainment tarafından PlayStation Vita için 2011 yapımı bir aksiyon-macera oyunudur . Naughty Dog'un Uncharted serisinin bir yan ürünü olan oyun,konsolun çıkış oyunlarından biri olarak piyasaya sürüldü. Golden Abyss , serinin bir ön bölümü olup, Uncharted: Drake's Fortune'un olaylarından önce geçmektedir. Hikaye, maceracı-hazine avcısı Nathan Drake'in kayıp Quivira şehrini arama macerasına dahil olması ve diğer hazine avcısı Marisa Chase'in ona yardım etmesi etrafında dönüyor.
PSVİTA KURULUM -Psvita için rar dosyasından çıkan klasörü ux0/rePatch içine atın ve oyuna girin.
Not: rePatch plugin kuru olmalıdır.
VİTA3K KURULUM -Vita3k yazan linkteki oyunu indirin ve zip dosyasını vita3k emulatörüne kurup oyuna girin.