Android Türkçe Yama Virtual master nasıl kurulur eski oyunları nasıl yeni android cihazlara indirilir (rehber)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde atalarbaba4567 tarafından oluşturulan Virtual master nasıl kurulur eski oyunları nasıl yeni android cihazlara indirilir (rehber) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 92 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı Virtual master nasıl kurulur eski oyunları nasıl yeni android cihazlara indirilir (rehber)
Konbuyu başlatan atalarbaba4567
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan atalarbaba4567

atalarbaba4567

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
78
38
18
Adım 1- play store'a gidip virtual master adında bir sanal makine var onu indiriyoruz hatta bulamayanlar için linki aşağı bırakıcam

Adım 2- virtual master'a giriyoruz I aggre diyip sonra create vm'e bastıktan sonra yanında downloaded yazan bir android sürümü var android 7.1.2 olan android sürümü var onu seçin sonra altta sonraki seçeneği var ona basıyoruz çözünürlüğü kafanız hangisine esiyorsa onu seçin ama tavsiyem cihaz çözünürlüğü'dür

Adım 3- vm'yi başlat'a basın başladıktan sonra kenarda bir kutucuk olacak ona basın ve içe aktarı seçin ilk önce zarchiver'ı içe aktarın sonra aktarmak istediğiniz oyunu seçmek için içe aktar'ı seçtikten sonra altta bir klasör simgesi var ona tıklayın ilk önce içe aktarmadan önce yüklediğiniz oyunun zip dosyasını yeni bir klasör oluşturup o oluşturduğunuz klasörün içine atıyoruz zip dosyasını sonra vm'e dönüyoruz oyunu kopyaladığımız yeri bulup oyunu içe aktarıyoruz

Uygulama linki'ni aşağı bırakıyorum

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Not ( benim indirdiğim oyun zip sizde farklı olabilir )

Not ( obb klasörü yok kendiniz oluşturun )

Not ( virtual master ile telefonunuzda uyumlu olmayan uygulamaları yükleyebilirsiniz ama xclipse gpu'lu telefonlarda çalışmaz bu işlemleri yapmadan önce telefonunu'zun gpu'sunu kontrol edin)

Son düzenleme:

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
592
4,156
93
Siteye Git
Eline sağlık birkaç resimde ekleyebilirsen mükemmel olur.

Rehberle ilgili not: Bu sanal makine ile cihazınızla uyumsuz olan, hata veren Türkçe yamalı oyunları kurabilirsiniz.

Son düzenleme: