XviD4PSP ile Video BIrlestirmek (Resimli Anlatim)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde Bilal tarafından oluşturulan XviD4PSP ile Video BIrlestirmek (Resimli Anlatim) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,826 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı XviD4PSP ile Video BIrlestirmek (Resimli Anlatim)
Konbuyu başlatan Bilal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bilal

Bilal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2008
217
2
18
sizlere XviD4PSP ile 2 (daha fazlada olabilir sanirim) videoyu nasil birlestireceginiz resim aciklamali olarak anlaticam

arkadaslar benim giris videom sessiz oldugundan dolayi bu islemi yapiyorum eger giris videonuz sesli olacak ise onu bilmiyorum siz bu islemi atlayin eger hata verir ise bu islemi sizde yapin

ve bu islemler bittikten sonra Encode diyerek videonuzu birlestirebilirsiniz resimli anlatim tamamen bana aittir mcpsp.com iyi forumlar diler​

pspfreak

ultrAslan
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2008
186
1
18
Çok güzel anlatmışsın bilal abi ama buraya değilde
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
açsaydın daha iyi olmazmıydı?

Bilal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2008
217
2
18
Çok güzel anlatmışsın bilal abi ama buraya değilde
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
açsaydın daha iyi olmazmıydı?
he dogru ya iste sabah sabah basmamis kafa :) eger rehberler bolumunde olucaksa mod arkadaslar tasiyiversinler simdiden tesekkurler sanada sagol pspfreak gozumuzu acar acmaz boyle bir ise kalkisiyorsun :19:

HellBoy

King Of Upload
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2008
423
0
18
41
Oo Bilalim çok iyi ya ama ben eski sürümünü kullanıyorum,

Burdanda kurcalayıp bulmak lazım :) nası etsek acaba :D Sen bulsana benim için :D

Bilal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2008
217
2
18
tamam ben su anda psp deyim senin soruna bakicam ama bu konuyu rehberler bolumune tasirsaniz iyi olur oluyor bazen yanlis yere aciyoruz

Bilal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2008
217
2
18
sagol tasidigin icin hellboy ayrica sendeki eski surumu ioriyagami kardesimiz aciklamis ben proyu indirmedim ama resimde zaten join sekmesi var

Bilal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2008
217
2
18
tamam insallah yarin indirip bakicam o eski surume