Yeni indirilen PKG lerin kilitli olması

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde deathxdragonx tarafından oluşturulan Yeni indirilen PKG lerin kilitli olması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 66 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Yeni indirilen PKG lerin kilitli olması
Konbuyu başlatan deathxdragonx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan melih2010

deathxdragonx

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 6, 2026
3
0
1
Merhaba uzun süredir yeni oyun yüklememiştim ps4 pro cihaza dün It Takes Two ve bu forumda hako arkadasin paylastigi Borderlands 3 ultimate edition'u indirdim EUR versiyonundaki tum update ve DLCler ile beraber iki oyundada kilit sembolu cikiyor. Deneme amacli eskiden indirdigim bir oyunu silip PKG sini tekrar yukleyince onda bu problemi yasamadim.

Cihaz 7.51 Goldhen2.3 ve 2.4b tarzi uzun isimli olan iki henle denedim hata duzelmedi. Oyunlari indirdikten sonra kapat ac yapip tekrar JBde yaptim cozulmedi. Oyun kilit sembollu ve acmaya calistigimda oyunu satin alin uyarisi veriyor

melih2010

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2008
638
228
43
golden sürümüyle ve jb yazılım sürümüyle olabilir .kesin olmamakla birlikte oyunların dlcleri uyumlu olmaya bilir bacport dosyasını yüklememiş olabilirsinz. Oyun dosyasında indriken sorun olabilir. Oyunların ps4den silip sadece oyun dosyalarını kurup deneyin.