Yepyeni 6.35 pro ctf temalar

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Tema kategorisinde skullmonkeys tarafından oluşturulan Yepyeni 6.35 pro ctf temalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,683 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Tema
Konu Başlığı Yepyeni 6.35 pro ctf temalar
Konbuyu başlatan skullmonkeys
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Creativer

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
304
10
18
Evet değerli kardeşlerim siz değerli mcpsp sitesi kullanıcıları için tamamen kendi uploadım olan yepyeni ctf temaları sizlerle paylaşmak istedim .hepsi 6.35 pro ile uyumludur. gerçekten çok keyifli çok eğlenceli temalar kullanmanızı öneririm . Herkese iyi kullanımlar diyorum.

Slanty shanty red and black 6.35

[ATTACH]2535[/ATTACH]

Link1:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Slanty shanty blue and grey 6.35

[ATTACH]2537[/ATTACH]

Link2:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Slanty shanty orange and black 6.35

[ATTACH]2538[/ATTACH]

Link3:

Large original icons red for 6.35

[ATTACH]2539[/ATTACH]

Link4:

Ancient design 6.35

[ATTACH]2536[/ATTACH]

Link5:

Rar şifreleri : mcpsp​

yigitovski

Erişim Engelli
Tem 13, 2009
485
6
18
Eline emeğine sağlık skullmonkeys. PSP 3000 bölümüne yaptığın paylaşımlar gerçekten takdire şayan. Bu temaların haricinde 6.35'de PTF tema kullanabiliyormuyuz.Ayrıca GoW vb. gibi oyun odaklı temalar upload edersen sevinirim.

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
304
10
18
Değerli kardeşim yiğitovski ptf temaları her versiyonda kullanabiliriz. üstelik bu temaları kullanmak için makinamızı hacklememize gerek yok . ptf temalar xmb menüde geçici düzenlemeler için uygulanır zaten ptf nin açılımıda odur. Bu arada gow un ctf teması varmı bilmiyorum ama call of duty nin var istiyorsan uploadlarım

Bump:
PSP go ile uyumlumudur dostum
Değerli kardeşim elgado psp go ile uyumludur fakat forumun pspgo psp 300x tema yani bu bölümünde bizzat benim paylaştığım 6.35 pro tema yükleme rehberi başlıklı konuyu gözden geçir. orada psp go için verdiğim cxmb ve plugin dosyaları var onları indir ve psp nin ana dizinine at hepsi bu kadar

yigitovski

Erişim Engelli
Tem 13, 2009
485
6
18
Vallahi skullmonkeys bende tam Call of Duty teması isteyecektim. :) Uploadlarsan çok mutlu olurum.