PS5 Yardım 11.20 oyunlar çöküyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde seqilcocuk tarafından oluşturulan 11.20 oyunlar çöküyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 299 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı 11.20 oyunlar çöküyor
Konbuyu başlatan seqilcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seqilcocuk

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
461
196
43
Spiderman miles morales oyunu sonrası başladı. Oyun biraz ilerleyince çöküyordu her seferinde. App crash hatası veriyor. kstuff kaynaklı değil yazıyor. Artık diğer oyunlarda yapmaya başladı. Webkit ile kırıyorum. Veritabanını yenilesem bir sorun çıkar mı. Veritabanı olayını deneyen varmı. Cevaplarsanız sevinirim. Herkese iyi oyunlar

Son düzenleme:

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,501
113
44
Siteye Git
Spiderman miles morales oyunu sonrası başladı. Oyun biraz ilerleyince çöküyordu her seferinde. App crash hatası veriyor. kstuff kaynaklı değil yazıyor. Artık diğer oyunlarda yapmaya başladı. Webkit ile kırıyorum. Veritabanını yenilesem bir sorun çıkar mı. Veritabanı olayını deneyen varmı. Cevaplarsanız sevinirim. Herkese iyi oyunlar
11.20 versionu yeniden konsolunuza yükleyin,sonra tekrar webkit kurun ( normal webkit ile kırmadan kurun ) deneyin.

seqilcocuk

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
461
196
43
Kırma yapmadan webkiti yeniden yükleyerek kırın ( yani konsolu kapatıp açın kırma yapmayın ) sonra sıfırdan kırar gibi webkit ile kırın
Önce silip tekrar kuracağım. Oyunu da sildim belki ondan kaynaklı bir sıkıntı oldu ama kapatıp açma fırsatım olmadı. Sabah deneyeceğim teşekkürler cevap için

seqilcocuk

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
461
196
43
Oyunu silmiştim dediğim gibi. Güvenli modda açıp önbelleği temizledim. Veritabanını oluşturdum ama düzelmedi. Webkit autoloader silip tekrar yükledim düzelmedi. En son Shadowmount silip tekrar yükleyince düzeldi

melih2010

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2008
660
246
43
Merhaba 11.20 Bende kullanıyorum .Çok kez kernel panik olmuşdur Farklı webkit online ve ofline ilk denemede çok oluyor elf plugurları yükleme gelmeden bile donuyor kapanıyor çok gez. Etahan 2.6b,shadowmaount,ps5-webkit-autoloader,Sildim, Yeniden yükledim .Örnek 5 açılışda 3 defa kernel panik olmuşdur kırmanın ilk anında .Bu arada konsolu hemen açıp kırma yapmıyorum 1-2 dk bekleyip öyle deniyorum konsolu komple silemem cdli versiyon cdyerim aktiv Bu şekilde iadere ediyorum konsol çökmez bakalım backup aldım ama işe yararmı bilmiyorum..

seqilcocuk

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
461
196
43
Merhaba 11.20 Bende kullanıyorum .Çok kez kernel panik olmuşdur Farklı webkit online ve ofline ilk denemede çok oluyor elf plugurları yükleme gelmeden bile donuyor kapanıyor çok gez. Etahan 2.6b,shadowmaount,ps5-webkit-autoloader,Sildim, Yeniden yükledim .Örnek 5 açılışda 3 defa kernel panik olmuşdur kırmanın ilk anında .Bu arada konsolu hemen açıp kırma yapmıyorum 1-2 dk bekleyip öyle deniyorum konsolu komple silemem cdli versiyon cdyerim aktiv Bu şekilde iadere ediyorum konsol çökmez bakalım backup aldım ama işe yararmı bilmiyorum..
YouTube ile kırdım 1 ay geçmeden webkit çıktı. Spiderman miles morales yükledim. Ondan sonra çökme başladı. Menüye atıp duruyordu cihaz kapanmadı hiç webkitten sonra. Shadowmount sonrası düzeldi gibi daha pek denemedim ama sorunsuz gibi bakalım