sharkkk Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 23, 2008 439 0 16 Siteye Git Ara 29, 2011 #11 o takılan oyunlar .cso formatlı ise .iso ya çevirip öyle atıp birde dene
ulas97 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ağu 16, 2009 381 0 16 31 Ara 29, 2011 #12 Version'undan kaynaklanıyor olmalı dostum.
crazyknight Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eki 26, 2009 49 0 6 35 Ara 30, 2011 #13 sharkkk' Alıntı: o takılan oyunlar .cso formatlı ise .iso ya çevirip öyle atıp birde dene Genişletmek için tıkla ... evet oyunların hepsi cso teşekkürler bu hatırlatma için deneyeceğim ulas97' Alıntı: Version'undan kaynaklanıyor olmalı dostum. Genişletmek için tıkla ... elimde orjinal kartta var onda bütün oyunlar çalışıyor, sorun hafıza kartından yani
sharkkk' Alıntı: o takılan oyunlar .cso formatlı ise .iso ya çevirip öyle atıp birde dene Genişletmek için tıkla ... evet oyunların hepsi cso teşekkürler bu hatırlatma için deneyeceğim ulas97' Alıntı: Version'undan kaynaklanıyor olmalı dostum. Genişletmek için tıkla ... elimde orjinal kartta var onda bütün oyunlar çalışıyor, sorun hafıza kartından yani
ulas97 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ağu 16, 2009 381 0 16 31 Ara 30, 2011 #14 crazyknight' Alıntı: evet oyunların hepsi cso teşekkürler bu hatırlatma için deneyeceğim elimde orjinal kartta var onda bütün oyunlar çalışıyor, sorun hafıza kartından yani Genişletmek için tıkla ... Ben version'unun kartı desteklemediğini düşünerek version'dan kaynaklandığını söylüyorum. Version'unun daha yüksek bir sürümü (b-10 vb) varsa onu kurarak deneyebilirsin. Olmazsa bulabildiğin en düşüğüylede deneyebilirsin. (b-5 vb)
crazyknight' Alıntı: evet oyunların hepsi cso teşekkürler bu hatırlatma için deneyeceğim elimde orjinal kartta var onda bütün oyunlar çalışıyor, sorun hafıza kartından yani Genişletmek için tıkla ... Ben version'unun kartı desteklemediğini düşünerek version'dan kaynaklandığını söylüyorum. Version'unun daha yüksek bir sürümü (b-10 vb) varsa onu kurarak deneyebilirsin. Olmazsa bulabildiğin en düşüğüylede deneyebilirsin. (b-5 vb)
crazyknight Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eki 26, 2009 49 0 6 35 Ocak 3, 2012 #15 sharkkk' Alıntı: o takılan oyunlar .cso formatlı ise .iso ya çevirip öyle atıp birde dene Genişletmek için tıkla ... üstat çok teşekkürler aynen dediğin gibi cso ları iso ya çerince takılma olayı düzeldi sağolasın yuncu:
sharkkk' Alıntı: o takılan oyunlar .cso formatlı ise .iso ya çevirip öyle atıp birde dene Genişletmek için tıkla ... üstat çok teşekkürler aynen dediğin gibi cso ları iso ya çerince takılma olayı düzeldi sağolasın yuncu:
sharkkk Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 23, 2008 439 0 16 Siteye Git Ocak 3, 2012 #16 crazyknight' Alıntı: üstat çok teşekkürler aynen dediğin gibi cso ları iso ya çerince takılma olayı düzeldi sağolasın yuncu: Genişletmek için tıkla ... yanılmadığıma sevindim iyi oyunlar
crazyknight' Alıntı: üstat çok teşekkürler aynen dediğin gibi cso ları iso ya çerince takılma olayı düzeldi sağolasın yuncu: Genişletmek için tıkla ... yanılmadığıma sevindim iyi oyunlar
hellboy001 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Mar 14, 2011 32 0 6 34 Ocak 6, 2012 #17 Çakma kart hızlandırma rehberi diye bi konu vardı uzun zaman önce forumda onu bulursan onuda dene..
sharkkk Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 23, 2008 439 0 16 Siteye Git Ocak 6, 2012 #18 hellboy001' Alıntı: Çakma kart hızlandırma rehberi diye bi konu vardı uzun zaman önce forumda onu bulursan onuda dene.. Genişletmek için tıkla ... 16 gb hafıza kartlarında işe yaramıyor o programlar
hellboy001' Alıntı: Çakma kart hızlandırma rehberi diye bi konu vardı uzun zaman önce forumda onu bulursan onuda dene.. Genişletmek için tıkla ... 16 gb hafıza kartlarında işe yaramıyor o programlar