3.1.2 yayınlandı (Şimdilik orjinal türkiye harici cihazlar yüklemesin)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan 3.1.2 yayınlandı (Şimdilik orjinal türkiye harici cihazlar yüklemesin) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,550 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 3.1.2 yayınlandı (Şimdilik orjinal türkiye harici cihazlar yüklemesin)
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeOMaN

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
1 kere blackrain denedim o yüzüklerin effendisindeki tip çıktı bekledi bekledi kapandı açılmadı restore ettim düzeldi bi dahada denemedim aletim 3.nesil ipod touch 8 gb EMC üretim miş 3.1.2 version
Anladım o zaman versiyonla alakalı bir sıkıntı oluyor 3. nesillerde bazı cihazarda olabiliyor bence biraz beklemede kal

Yeni versiyon çııktıgında jailbreak te çıkacaktır kısa bir zaman içinde versiyon bekleniyor

Vedat_54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 8, 2010
1
0
1
41
iyi aksamlar üstad...

bende ipod touch 8gb var avrupadan...

ipod touch crack yapmak icin tüm yorumlari okudum, yurtdisindan gelen arkadasa ipod 3.1.2 versiyonu var ise jailbreak yöntemini yapabilirsiniz demisiniz...

ben yaptim... yaptimda sorunla karsilastim...

blackra1n programini calistirdim, en son bölüme geldim, okeye tiklayin demisiniz tikladim, sonra 30 saniye bekledim telefon kapandi, kapanis o kapanis... siyah ekran var, ne iki tusa basili acabilyiorum nede iTunes programinda yenilendirme sorunu düzeltiyor...

ne yapmam gerek???

Edit: simdi iTunes programindan yenilendirme yapabildim, ama sadece beyaz bi ekran cikti...okadar,aradan bi kac saniye sonra beyaz ekran gitti, ipod ta kapanmadi ama isigi yanik sekilde gri ekranda kaldi...:S... garip :D

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Dostum cihazı Power ve Home tusuna basılı tutup bapatman gerek bu hard resettir

Tamamen siyah oldugunda ekran ( Cihazın kablosu takılı olmamalı bu arada )

Sonra Blackrain rc3 versiyonu olmalı aç onu sonra cihazın kablosunu telefona tak cihazın açılması gerekli

Bu arada bazı cihazlarda bu sorun oluyor

Tekrar dene baktın olmuyor beklemede kal su günlerde yeni versiyon çıkacak söylentileri var