- Kas 28, 2011
- 4,175
- 2,977
- 113
- 40
-
Öne çıkan konu
Aşağıdaki bağlantı üzerinden başlıkta belirtilen FW aralığı ile JB yapabilirsiniz, ben düşük sürüm kullandığım için test etmedim. Bekleyenlere hayırlı olsun.
Teşekkürler Jordy, egycnk, soniciso
Bilinen Sorunlar : FW 10.20 FW düzgün çalışmıyor. Düzeltme gelecek açıklandı.
Guncelleme Vietnamli Gelistiricinin Custom hostu ALL IN ONE Host
Denemek icin DNS ayarlarini 160.250.133.190 yaparak tam JB yapabilirsiniz. Payload Manager dahil.
NOT : Bu host gercek Host adresi degil guncellemeler ve FW icin duzeltmeler aninda gelmez. Ana hosta simdilik bagli kalmanizi oneririm bunu daha cok bu islere yeni baslayan arkadaslar icin ekledim. Cok fazla soru geldigi icin. Her an host kapatilabilir garanti veremem.
Guncelleme 2 :
Kstuff hermes link ile manuel gondererek deneyin
Rehber
Basit şekilde kullanmak için PS5 DNS ayarlarını
62.210.38.117
Olarak ayarlayın daha sonra ayarlardan user manual tıkladığınızda echostrech’in DNS host sizi karşıyacaktır. Karşınıza çıkan seçeneklerden PS5’i seçin sonra yukarıdaki sekmelerden Slopkit sekmesini seçin ve JB başlatın.
Teşekkürler Jordy, egycnk, soniciso
Bilinen Sorunlar : FW 10.20 FW düzgün çalışmıyor. Düzeltme gelecek açıklandı.
Guncelleme Vietnamli Gelistiricinin Custom hostu ALL IN ONE Host
Denemek icin DNS ayarlarini 160.250.133.190 yaparak tam JB yapabilirsiniz. Payload Manager dahil.
NOT : Bu host gercek Host adresi degil guncellemeler ve FW icin duzeltmeler aninda gelmez. Ana hosta simdilik bagli kalmanizi oneririm bunu daha cok bu islere yeni baslayan arkadaslar icin ekledim. Cok fazla soru geldigi icin. Her an host kapatilabilir garanti veremem.
Guncelleme 2 :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Kstuff hermes link ile manuel gondererek deneyin
Rehber
Basit şekilde kullanmak için PS5 DNS ayarlarını
62.210.38.117
Olarak ayarlayın daha sonra ayarlardan user manual tıkladığınızda echostrech’in DNS host sizi karşıyacaktır. Karşınıza çıkan seçeneklerden PS5’i seçin sonra yukarıdaki sekmelerden Slopkit sekmesini seçin ve JB başlatın.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Son düzenleme:

🤌 düşük sürümlere ileriki zamanlarda portlanacak geliştirici egycnk FW 5.50 kullanıyor ve doğruladı.