3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,741 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sertan_1843

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Öyle ama onu beklemek bana mantıklı gelmiyor nedense, beklerim sorun değil aslında,ama çok büyük fark yaratacağınıda düşünmüyorum 3gsden nedense, 4gden sonraki daha sağlam olur gibime geliyor,çunki daha fazla değişikliğe o zaman gideceklerdir, bilmiyorum katılırmısın bana...
Hayır görene kadar katılmam ama ikna içinde uğraşmam=)

Duyduğum kadarı ile 4g de hd artı hareket algılayıcı olabilir eğer olursa çok farklı olur

Olmassada senin dediğin gibi olursa 4g hayal kırıklıgı olur öyle düşünülebilir ama beklemek ve görmek gerek

Okaliptys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2010
8
0
1
36
Hayır görene kadar katılmam ama ikna içinde uğraşmam=)

Duyduğum kadarı ile 4g de hd artı hareket algılayıcı olabilir eğer olursa çok farklı olur

Olmassada senin dediğin gibi olursa 4g hayal kırıklıgı olur öyle düşünülebilir ama beklemek ve görmek gerek
@MeOMaN

Şimdi ne öneriyorsun =), sanırım bir kaç aya çıkaracaklar bekemekmi gerekir? 1 yıla zaten tel çıkarıyorlar 4den sonraki daha sanki bir kaliteli olur diye düşünüyorum her sene de telefon değiştirmek bilmiyorum =)
Applede bu yeni cihazda tüm eksileri giderirmiki =), sanmam ya.

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
@MeOMaN

Şimdi ne öneriyorsun =), sanırım bir kaç aya çıkaracaklar bekemekmi gerekir? 1 yıla zaten tel çıkarıyorlar 4den sonraki daha sanki bir kaliteli olur diye düşünüyorum her sene de telefon değiştirmek bilmiyorum =)
Applede bu yeni cihazda tüm eksileri giderirmiki =), sanmam ya.
Apple 4.0 da çok ciddi içerik pilanlıyor =)

Ama tanıdıgım apple sa herşeyi bir anda vermes ama appledan da vazgeçmem kısaca=)

Şimdilik bekle bence

Okaliptys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2010
8
0
1
36
Apple 4.0 da çok ciddi içerik pilanlıyor =)

Ama tanıdıgım apple sa herşeyi bir anda vermes ama appledan da vazgeçmem kısaca=)

Şimdilik bekle bence
Onu diyorum işte bende apple hemen herşeyi ortaya dökmez, 4g muhtemelen iyi olacaktır ama onda çalışan herbirşey 3gsdede çalışacakdır bence, 4gden sonraki cihaza daha da bir eksiğini tamamlarlar artık =)
Bakalım göreceğiz ben 3gsyi alayımda bekleyemiyorum :p

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Onu diyorum işte bende apple hemen herşeyi ortaya dökmez, 4g muhtemelen iyi olacaktır ama onda çalışan herbirşey 3gsdede çalışacakdır bence, 4gden sonraki cihaza daha da bir eksiğini tamamlarlar artık =)
Bakalım göreceğiz ben 3gsyi alayımda bekleyemiyorum :p
Al bence dursun=)

Bide 4g alırsın bide 4g oda haziran burda seneye çıkar çıktıgındada çok pahalı olur 1 sene beklemen lazım=)

3gs al sıfır türkiye garantili bişi olsun kesinlikle yurtdışı alma

Okaliptys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2010
8
0
1
36
Trde olmadığım için moskovadan sipariş verdim demiştim ya =)

dsforever

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2009
14
0
1
39
Hocam yeni bir haber varmı hiç.3.2 nin ne zaman gelir? Tüm ümidim o çinkü. bundada bir acık yoksa hayatta jailbreak haberi gelmez 4.0 gelene kdar.

İyi Akşamlar herkese

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Dostum diyebileceğim şu günlerde 3.2 bekleniyo betalarının dağıtıldıgını duydum

Ve unlock içinde gelişmeler varmıs

4.0 haziran diyorlar bu arada

dsforever

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2009
14
0
1
39
ustam haber varmıdır bizim jailbreak ten:D Hani os4.0 da duyuruldu cıkarsınlar artık