3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,834 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sertan_1843

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
anlamadım bn önce makinayımı güncelliyeceğiz yoksa öncelikle 3.1.2 de bi işlem yaptıktan sonramı güncelliyeceğiz birde bu olaylar esnasında yedeklenmemiş app ler gidermi

Eğer firmware indirip uptade dersen hiçbirşeyin gitmez

Restore dersen herşeyin gider itunes basckup ında rehberin vardır tabi uygulamaları itunesten yüklediysen onlarda durur

Cihazın 3gs de hiçbirşey yapma

2g yada 3g ise de sadece türkiye garantili ise olumlu sonuç alınmıştır

Yurtdışından gelmiş bir cihazsada kesinlikle yapma

dogan_dfy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2008
46
0
6
39
artık çıksın şu 3gs için 3.1.3 versiyonu jalibreakide yükleyelim yaw :D bende dün 3.1.2 versionuma jalibreak yaparken redsnowlan cihazım 39. hafta sonrası üretimi olduğu için reboot sorunu oldu ve itunes beni 3.1.3 e zorladı bende mecbur yükledim :D

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
peki ipod touch 3g de deneyebilirmiyiz bir sorun cıkarmı
İpod türkiyeden alınma ise deneyebilirsin

artık çıksın şu 3gs için 3.1.3 versiyonu jalibreakide yükleyelim yaw :D bende dün 3.1.2 versionuma jalibreak yaparken redsnowlan cihazım 39. hafta sonrası üretimi olduğu için reboot sorunu oldu ve itunes beni 3.1.3 e zorladı bende mecbur yükledim :D

Reboot ta recovery moda düşer bazı modeller 3.1.2 de blackra1n ile recoveryden çıkabilirsin

Sanırım yakın bir zamanda 3.1.3 için 3gs se jailbreak gelecektir

cagatay27

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2008
222
1
18
halla bu yurdısından aldıgımız ıpod touch lara bıse yapamıozmu versıo olarak

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
halla bu yurdısından aldıgımız ıpod touch lara bıse yapamıozmu versıo olarak
Versiyonunu eğer uptade edip 3.1.3 yapmadıysan

3.1.2 sahibiysen blackrain ile jailbreak yapabilirsim şayet uptade etti isen jailbrak yeni versiyon için çıkmadı henüz

İlgili konu

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
bende Türkiyeden alınma 3g ipod touch var 3.1.3 versiyonlu ona uygulayabilir miyim?

ayrıca neden 3.1.2 firmware gösterdiğimizi anlamadım. CHOOSE YOUR CURRENT FIRMWARE yazıyor 3.1.3 seçmemiz gerekmiyor mu o zaman?

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
bende Türkiyeden alınma 3g ipod touch var 3.1.3 versiyonlu ona uygulayabilir miyim?

ayrıca neden 3.1.2 firmware gösterdiğimizi anlamadım. CHOOSE YOUR CURRENT FIRMWARE yazıyor 3.1.3 seçmemiz gerekmiyor mu o zaman?
3.1.3 kurursan cihazına jailbreak yaparken eski versiyon gösteriyorsun 3.1.2 sanırım eski versiyondaki bir açık kullanılıyor

Ciksin artik su unlock
Unlock çıktı zaten eğer 3gs değilse cihazın jailbreak yap unlock yap sonra