3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,837 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sertan_1843

dsforever

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2009
14
0
1
39
yahu 2 yada 3 güne gelicek 3g 32gb lık .versiyonu ne olur bilmiyorum inşaallah cıkar o zamana kadar

cagatay27

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2008
222
1
18
Versiyonunu eğer uptade edip 3.1.3 yapmadıysan

3.1.2 sahibiysen blackrain ile jailbreak yapabilirsim şayet uptade etti isen jailbrak yeni versiyon için çıkmadı henüz

İlgili konu

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
yo benımkı orjınal versıonu hıcbıse yapmadım henuz versıon 2.1.1 amerıkdan geldı ıpod touch

Negative

V.I.P
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2009
115
2
18
32
itunes 3.1.3 yapacaktır.manual 3.1.2 olmaz diye biliyorum.O zaman restore olmus cihazlara tekrardan 3.1.2 yüklenebilir.

kutan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2010
8
0
1
42
merhaba

sa meoman abi ben yeni katıldım siteye abi benim 2g telefonum 3,1,2 versiyondu telefonumu satcaktım diye içimdeki bilgiilerimi sıfırlamka üzere restore ve güncelledim ama dediğiniz gibi kullanmıyorum jealbreak ta olmuyor abi nolursun biranönce bi cözüm söylersen sevinirim buarada eski sürüm i tunesi yükledim restore cıkmıyor the sım cart inserted in this ıphone does not appead to be supported böyle cıkıyor yardımcı olursan cok sevinirim şimdiden cok tesekkurler iyi calısmalar

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
sa meoman abi ben yeni katıldım siteye abi benim 2g telefonum 3,1,2 versiyondu telefonumu satcaktım diye içimdeki bilgiilerimi sıfırlamka üzere restore ve güncelledim ama dediğiniz gibi kullanmıyorum jealbreak ta olmuyor abi nolursun biranönce bi cözüm söylersen sevinirim buarada eski sürüm i tunesi yükledim restore cıkmıyor the sım cart inserted in this ıphone does not appead to be supported böyle cıkıyor yardımcı olursan cok sevinirim şimdiden cok tesekkurler iyi calısmalar
AS

Öncelikle imei kayıtlımı acaba bir bakarmısn?

Cİhazın açılmadıgı için arka kapakta yazması gerekir umarım kayıtlıdır

kutan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2010
8
0
1
42
abi öncelikle cevap yazdıgınız için tesekkur ederim allah razı olsun cihazım kayıtlı ama cok kötu bir durumki kusura bakma biraz zamanınızı alacağım hakkınızı helal edin abi dün orginal önceki gün orginal sarjıyla yatmadan sarja koydum ucus moduna aldım 10dk sora telefonu sarjdayken kapattım sarj ondan sonra kesildimi nolduysa bilmiyorum sabh kalktım sarj etmemiş naptım olmadı pcye bagladım oldu dünde telefonu restore ediyim öle veriyim dedim arkadasa meger son versiyon bilindiği gibi 3,1,3cıkmıs jeal break yaptım olmadı eski versiyonu yaptm olmadı tak cıkar tak cıkar sora bi baktım itunes ve usb kablo logosu kapatıyorum tekrar acılıyor dfu modunda kapattm iki tusu birden braktım acılmadı bagladım pcye aynı logo ama pc i göruyor fakt recovery mod falan yazıyor canım sıkldı kısa devremi var diye bakıyım dedim abi telefonun için actım sabah 4e kadar ugrastım mik kablosu yırtldı arkadasada mahcup oldum napacagımı bilmiyorum telefonu krcam bidünya para verdim sen neler demek istersin tekrardan hakkını helal et abi allaha emanet ol selametle kal iyi calısmalar

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
abi öncelikle cevap yazdıgınız için tesekkur ederim allah razı olsun cihazım kayıtlı ama cok kötu bir durumki kusura bakma biraz zamanınızı alacağım hakkınızı helal edin abi dün orginal önceki gün orginal sarjıyla yatmadan sarja koydum ucus moduna aldım 10dk sora telefonu sarjdayken kapattım sarj ondan sonra kesildimi nolduysa bilmiyorum sabh kalktım sarj etmemiş naptım olmadı pcye bagladım oldu dünde telefonu restore ediyim öle veriyim dedim arkadasa meger son versiyon bilindiği gibi 3,1,3cıkmıs jeal break yaptım olmadı eski versiyonu yaptm olmadı tak cıkar tak cıkar sora bi baktım itunes ve usb kablo logosu kapatıyorum tekrar acılıyor dfu modunda kapattm iki tusu birden braktım acılmadı bagladım pcye aynı logo ama pc i göruyor fakt recovery mod falan yazıyor canım sıkldı kısa devremi var diye bakıyım dedim abi telefonun için actım sabah 4e kadar ugrastım mik kablosu yırtldı arkadasada mahcup oldum napacagımı bilmiyorum telefonu krcam bidünya para verdim sen neler demek istersin tekrardan hakkını helal et abi allaha emanet ol selametle kal iyi calısmalar
Hocam elmada kalmıs telin yani recovery mod diyoruz o moda yapman gereken dfu modda 3.1.2 kurmak

( Dfu mod home + power basılı 10 sn peşine power dan elini çek home basılı siyah ekran ama itunes cihazını görcek )

3.1.2 kurduktan sonra jailbreak yap sonra 3.1.3 custom atabilirsin

Hhattının gelmesi içinde ultrasn0w yüklemen lazım cydiadan

kutan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2010
8
0
1
42
cok tesekkur ederim

abi allah razı olsun cok tsekkur ederim gercekten keske birazdaha sabretseydim negerek vardı i telefonu actım deli olcam abiya peki o elmada kalmıs dediğin olay donanımsal değilmi ben ondan actım o sıkıntı neden olmus abi telefonu geri kaptcamda cunku bana dediler oksitlenme veya şase vardır bu konu hakkındada yardımcı olursan cok sevinrim sizlere tekrardan nekadar tesekkur edeceğimi bilmiyorum abi allah razı olsun

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Şimdi telefonun ne durumda elma dediğim recovreyde mi duruyor

Cİhazı kapat donanımsal değil kurcalama elinde kalmasın

Bana durumun ne oldugunu yaz seni bu dertten kurtarım