Kardeşlerim bir sorum olacak ben sizler gibi profesyonel değilim hatta hiç bilgim yok benim super slim 4.75 sürümüm var bende kırmak istiyorum mümkün müdür bu tür paylaştığınız programlarla
Kardeşlerim bir sorum olacak ben sizler gibi profesyonel değilim hatta hiç bilgim yok benim super slim 4.75 sürümüm var bende kırmak istiyorum mümkün müdür bu tür paylaştığınız programlarla
Merhaba oncelikle herkese.kardesim paylasim icin cok tesekkurler.bu arada senin sorunu cevapliyayim.cobra cfw lerde versiyon gozetmeksizin multiman manageri kullanabilirsiniz.evet game sonic manager de fan kontrol uygulamasi otomatikmen aktif olur.diger yandan webman managerde de ayni sekilde.bu sorunu cozmek icin webmanin ayarlar bolumunden en altta yer alan ikitane fan control uygulamasina ait kutucuklardaki isaretleri kaldir ve save yapip ps3 nu yeniden baslat sorun kalkacaktir.dost ve kardes sitemiz mcps4 den sevgilerimle
4.75 Rebug ve 4.75 Habib (beta) var şu an piyasada Cobra desteği olan. Habib'i indiren arkadaşlar sorunsuz kullandıklarını yazmışlar yukarıda. Ayrıca Cobra desteği varsa ntfs desteği de vardır, indirebilirsin sorunsuzca.