4.75 Habib Cobra (Beta) Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde ndrcnr tarafından oluşturulan 4.75 Habib Cobra (Beta) Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,688 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 65 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı 4.75 Habib Cobra (Beta) Çıktı
Konbuyu başlatan ndrcnr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ndrcnr

kıngps3

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2010
130
36
28
bende kurdum 1 hafta oldu onlıne takılıyorum bir sorunla karşılaşmadım...

esquera

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 26, 2015
2
0
1
Kardeşlerim bir sorum olacak ben sizler gibi profesyonel değilim hatta hiç bilgim yok benim super slim 4.75 sürümüm var bende kırmak istiyorum mümkün müdür bu tür paylaştığınız programlarla

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,073
113
29
İzmir/Buca
Kardeşlerim bir sorum olacak ben sizler gibi profesyonel değilim hatta hiç bilgim yok benim super slim 4.75 sürümüm var bende kırmak istiyorum mümkün müdür bu tür paylaştığınız programlarla
Eğer kırık değilse ; ya Cobra ODE alacaksın (ki sürüm destekliyor mu bilmiyorum), ya da işin ehli birine downgrade yaptıracaksın.

Veri bozuk diyor (8002f2c5) hatası veriyor
Dili İngilizce yapıp dener misin kardeşim ?

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
41
kardesım ben bu surumu yukledıkden sonra makınenın fan sesı yukselmeyebasladı neden acaba yardımcıolurmusunz daha once boyle bır sorun yoktu...
Merhaba oncelikle herkese.kardesim paylasim icin cok tesekkurler.bu arada senin sorunu cevapliyayim.cobra cfw lerde versiyon gozetmeksizin multiman manageri kullanabilirsiniz.evet game sonic manager de fan kontrol uygulamasi otomatikmen aktif olur.diger yandan webman managerde de ayni sekilde.bu sorunu cozmek icin webmanin ayarlar bolumunden en altta yer alan ikitane fan control uygulamasina ait kutucuklardaki isaretleri kaldir ve save yapip ps3 nu yeniden baslat sorun kalkacaktir.dost ve kardes sitemiz mcps4 den sevgilerimle

bulut_34

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2012
156
28
28
44
sa. üstad ps3 4.70 cfm kullanıyorum 4.75 cobra çıktımı veya beta olan habib indirsem olurmu güncelleme ve nfts desteği varmı bunda.. tşk

ndrcnr

Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,073
113
29
İzmir/Buca
sa. üstad ps3 4.70 cfm kullanıyorum 4.75 cobra çıktımı veya beta olan habib indirsem olurmu güncelleme ve nfts desteği varmı bunda.. tşk
Ve Aleykumselam kardeşim.

4.75 Rebug ve 4.75 Habib (beta) var şu an piyasada Cobra desteği olan. Habib'i indiren arkadaşlar sorunsuz kullandıklarını yazmışlar yukarıda. Ayrıca Cobra desteği varsa ntfs desteği de vardır, indirebilirsin sorunsuzca.

bulut_34

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2012
156
28
28
44
üstad 4.75. cfm habib beta indircem ve multiman varmı 4.75 destekleyen rica etsem. link

ndrcnr

Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,073
113
29
İzmir/Buca
üstad 4.75. cfm habib beta indircem ve multiman varmı 4.75 destekleyen rica etsem. link
Multiman 4.75.55 ;
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.