PS4 HEN Öğreticiler 5.05 de FTP bağlantısı yapılıyor mu ?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde italyansooda tarafından oluşturulan 5.05 de FTP bağlantısı yapılıyor mu ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,541 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı 5.05 de FTP bağlantısı yapılıyor mu ?
Konbuyu başlatan italyansooda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan italyansooda

italyansooda

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2018
23
12
3
merhaba sevgili aile arkadaşları..

bende 5.05 ps4 var ama oyunları usb den atmak yerine FTP bağlantısı ile atıp kurmak istiyorum bu mümkünmüdür ?

şimdiden teşekkür ederim

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,730
60,491
113
44
Siteye Git
Bunu hiç denemedim ama ftp bağlantısı yaptığında kurulu oyunların dizinine ulaşabilirsin cusaxxxxx diye oyunların klasörü vardır ve içerisinde app.pkg dosyası vardır

Sendeki pkg oyunun adını app.pkg olarak değiştirip oyunun koduna ait bir klasör oluşturarak ftp ye atabilirsin sonrasında veritabanını yenileyip deneyebilirsin

Belki bu işe yarar veya daha farklı bir yöntem de olabilir, unutmaz isem mesai saatleri içerisinde bu konuya bakacağım, yardımcı olmaya çalışacağım

italyansooda

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2018
23
12
3
çok teşekür ederim size :) konuyu takip edeceğim sağolun
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bunu hiç denemedim ama ftp bağlantısı yaptığında kurulu oyunların dizinine ulaşabilirsin cusaxxxxx diye oyunların klasörü vardır ve içerisinde app.pkg dosyası vardır

Sendeki pkg oyunun adını app.pkg olarak değiştirip oyunun koduna ait bir klasör oluşturarak ftp ye atabilirsin sonrasında veritabanını yenileyip deneyebilirsin

Belki bu işe yarar veya daha farklı bir yöntem de olabilir, unutmaz isem mesai saatleri içerisinde bu konuya bakacağım, yardımcı olmaya çalışacağım

tuna abi merhaba, ben denedim olmuyor.. :(

Son düzenleme: