5.50 GEN - B2 Çıktı Yükleme Rehberi ve Bütün Yamaları Burada

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan 5.50 GEN - B2 Çıktı Yükleme Rehberi ve Bütün Yamaları Burada başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56,630 kez görüntülenmiş, 334 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı 5.50 GEN - B2 Çıktı Yükleme Rehberi ve Bütün Yamaları Burada
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cengo

Ulquiorra Schiffer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 17, 2009
98
0
6
benim versiyonum5.0 m33-4 attım game klasorü oyunlar kısmından çalıştırıyom oldu diyo recovery menuden yapamıyo olmadı diyo

musluck

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 19, 2008
5
0
1
39
arkadaşlar bir sorum olacak.fat psp 1004 sahibiyim.geçen hafta 5.50 mhu yükledim fakat ben yine soul calibur ve star wars clan wars gibi oyunlarıı oynayamııyorum.şşimdide 5.50 genb2 yi yüklemek istedim fakat aynıı versiyon düzeyinde olduğu için versiyon yüklemenin gereği yok dedi psp.ben bu budurumda ne yapabilirim?bu oyunlarıı oynamamıın başşka bir yolu varmıı? ayrııyetten bu oyunlarıı çalıışştıırmaya kalktıığğıım anda 80020148 hata kodu alıyorum

screameagles

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2009
5
0
1
Slm dostlar

MHU versiyondan recovery yardımıyla önce 5.00 sonrada gen a yı kudum.üzerine gen b yi yükledim.Sonrada b2 yi yükledim lakin systemde hala gen b yazıyor bu normal mi??

ikinci sorum ise recovery yaptıktan sonra artık oyunlara veya menüd gezinirken onaylaa tuşum X yerine O olmuş.Bunu nasıl geri getirebiliriz.

Cvplar için şimdiden teşekkürler..

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,740
60,812
113
44
Siteye Git
Version olarak B2 yazmaz dostum ama B2 olmuştur

Tuş ayarını recovery menüye gir oradan registry hack sekmesinden değiştir

screameagles

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2009
5
0
1
Version olarak B2 yazmaz dostum ama B2 olmuştur

Tuş ayarını recovery menüye gir oradan registry hack sekmesinden değiştir
çok teşekürler.recovery hack e bakmıştım ama nasıl bakmışım bende bilmiyom:e:
Tuşları da hallettim.Saol @mctuna...

Bump: Affınıza sığınarak bir soru daha sorayım:D

Gen a daki katagori olayı bunda da mevcutmu recovery menüde göremedim de ayarını yoksa direk attığımızda algılıyo mu??

nahre

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2009
3
0
1
cok saol ellerine saglık dostum. indirdim kurdum ve denedim gayet güzel oldu. tesekkur ederım :D

screameagles

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2009
5
0
1
Gen a daki katagori olayı bunda da mevcutmu recovery menüde göremedim de ayarını yoksa direk attığımızda algılıyo mu??

Sorum hala geçerli:sm: