5.50 GEN - B2 Çıktı Yükleme Rehberi ve Bütün Yamaları Burada

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan 5.50 GEN - B2 Çıktı Yükleme Rehberi ve Bütün Yamaları Burada başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56,597 kez görüntülenmiş, 334 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı 5.50 GEN - B2 Çıktı Yükleme Rehberi ve Bütün Yamaları Burada
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cengo

serkanza

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2009
1
0
1
psp 3005 v5.50

arkadaslar bırı msnden yazzsın lutfne.forumlara yabancıyım 5.50 versıon psp var nasıl oyun oynayabılırım

buraksıla

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 15, 2008
3
0
1
48
merhaba iyi psp kullanıcısıyım ama başıma birşey geldi versiyonum 5.50gen b güncellemesini yapamıyorum yani gen d3 yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim bütün recovery ayarlarını yaptım

bossofdmax

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2010
1
0
1
Version 5.51

Merhaba arkadaşlar

Forumu inceledim fakat kafam çok karıştı yanlış birşey yapmak istemiyorum bu yüzden danışmak istedim sizlere

Bende Psp slim 5.51 v var

Bugüne kadar hiç kırılmadı yazılım orjinal ve network ten update edildi

Oyun oynayabilmem için bilginiz dahilinde hangi adımları takip etmeliyim

Şimdiden özveriniz için teşekkür ederim

kkurtalan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2009
4
0
1
Merhaba arkadaşlar

Forumu inceledim fakat kafam çok karıştı yanlış birşey yapmak istemiyorum bu yüzden danışmak istedim sizlere

Bende Psp slim 5.51 v var

Bugüne kadar hiç kırılmadı yazılım orjinal ve network ten update edildi

Oyun oynayabilmem için bilginiz dahilinde hangi adımları takip etmeliyim

Şimdiden özveriniz için teşekkür ederim
Bildiğim kadarıyla cfw ye sahip bir psp ile pandora pil ve pandora ms yapıp onunla kendininkine cfw kurman gerekiyor.

yasir485

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 6, 2009
21
0
1
Bende versionu 5.50 gen-b (full) yaptım ama metal slug xx oynamak icin sanırım m33-6 istio ona gecmenin kisa bi yolu varmi yani pandora kullanmadan direk yükleyebilirmiyim... yada direk bu versionda bu oyunu oynamak mümkünmü??

yasir485

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 6, 2009
21
0
1
Oh be.. tesekkür ederim oldu da tesekkür butonu nerde yaw foruma girmeyeli bayagı oldu degistimi??

adem_line

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2008
168
1
18
46
bu versiyonun gen d3 ten farkı varmı? tavsiye edermisiniz? ben aslında en iyi versiyonu arıyorum. psp de tüm oyunları sorunsuz şekilde oynamak istiyorum en iyisi hangisi?

Sessiz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2008
1,965
28
48
Cote D'Ivoire
d3 iyi versiyon bana göre... Eski bazı oyunları çalıştıramıyor. Ancak 5.00 m33-6 sağlam versiyondur. Bu versiyona göre fixlenmiş oyunları ve diğer oyunlar ve emülatörleri sorunsuz oynayabilirsin.