PSP 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 178,270 kez görüntülenmiş, 415 yorum ve 308 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hakan0026

kckege

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 24, 2009
29
0
1
45
Benim 5.03 Gen. Arkadaşım 1 sene önce 5.51 almıştı onu kıracağım yarın haydi hayırlısı :D

Daha önce başka bir siteden de indirmiştim dosyadandır diye düşünüyordum ama bu da aynı. Corrupted Data yazıyor PSP Game klasörüne attığımda. (6.20 Up) (Permanent de felan sorun yok ) Şu an Gen aktif olduğu için midir?

Not: Dosyasıyla beraber atıyorum. Dosyasız atınca ztisi görünmüyor...

Turhan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2010
769
1
18
Benim 5.03 Gen. Arkadaşım 1 sene önce 5.51 almıştı onu kıracağım yarın haydi hayırlısı :D

Daha önce başka bir siteden de indirmiştim dosyadandır diye düşünüyordum ama bu da aynı. Corrupted Data yazıyor PSP Game klasörüne attığımda. (6.20 Up) (Permanent de felan sorun yok ) Şu an Gen aktif olduğu için midir?

Not: Dosyasıyla beraber atıyorum. Dosyasız atınca ztisi görünmüyor...
Önce verdiğim linkteki dosyayı PSP/GAME/ içine UPDATE adlı klsör içinde EBOOT dosyası(indirdiğin)olacak şekilde at.Öncesinde herşeyi sil.Karta da fomat at(sace dosyalarınınyedeğini alcaksan al,şarjın da %78 dolu olsun),sonra versiyonu Pspden tıklayarak 6.20 ye güncelleyip,bu sayfadakileri indirip kur :) yapamazsan buraya yaz.

kckege

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 24, 2009
29
0
1
45
Dosyanın adını Update yapınca oldu. Yardımların için teşekkürler Turhan abi :)

bycan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2009
172
1
18
usta yine pro update dimi sadece.. bendeki pro b7 yeni recovery menu varsa onu yükliyim ?

alpaslan_1905

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 12, 2011
25
0
1
ya abiler bi baksanız ben hepsini yüklüyedim tamam kalıcı oldu.
asıl sorun iso oyun oynayamıyorum iso klasörü oluşturdum game klasörünün içine atıyorum iso oyunlarını menüden çalıştırmayı dweniyorum corrupet data diye ne yapmalıyım gına geldi artık :sakc: lütfen yardım edin sevinirim

Bump: abiler lütfen yadım edin ya deliricem

bycan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2009
172
1
18
Psp'nin Ana Dizinine Accaksın ISO dosyasını Game'ye Falan Atmayacaksın Atarsan Tabii Görmez :D

TheFist

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 30, 2010
7
0
1
43
6.20 PRO B8 yi direk 6.37 üzerinemi kuracağım yoksa versiyon düşürecekmiyim

aydn_m

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 14, 2009
3
0
1
bende 6.20.psp go var garantili bunu yüklesm garanti gidermi, daha sonra orj versiyon yükleyebilirmiyim