PSP 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 178,327 kez görüntülenmiş, 415 yorum ve 308 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hakan0026

Snaan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 4, 2011
8
0
1
bende 6.20 tn-c var abi. birkaç sıkıntım var bu firmwarede.

1- ps1 oyunlarını oynayamıyorum. eskiden psp oyunundan cok ps1 oynuyodum bu versiyona geçince öle kaldı. bu versiyonda ps1 oyunları oynayabilir miyim?
2- oyunlara girerken eski versiyonlarda önizleme çıkıyordu. şimdi iso loader gibi bir programla girip kara ekranda beyaz yazılarla oyun seçiyoruz. bu versiyonda eskisi gibi gösteriyor mu acaba oyunları ana listede?
3- untouched mı oynatıyor yoksa normal mi oynatıyor bu versiyon? çünkü tüm oyunları untouched olarak indirdim. tekrardan normalini indiremem.
4- eğer bu firmware yazdığım ihtiyaclarımı karşılamıyorsa bana önerebileceğinz başka firmware var mı?

ekrm

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 9, 2011
152
0
16
30
yasin abicim bu psn ye giriyormu b9 yani illa kurmamaız gerekiyormu b8 var suanda okadarda kötü degil :D

Sc0rPi0n®

Özel Harekat*
Kayıtlı Üyemiz
Tem 7, 2009
98
1
8
Siteye Git
Allah razı olsun Yasco :D ben en son 5.03 gen-c 'de kalmıştım :D habire habire kedileri geç hen yap :D psnye gireme :D
Ama şimdi 6.20ye geçtim süper bir şekilde çalışıyo keşke daha önce geçseymişim :D

pspgosiyah

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 11, 2011
9
0
1
psp go da oluyo mu bide sitede iso cso oyunu indirirsem olur mu

Bump: eğer 2.ci şeyi kurmazsam kalıcı olmucak mı