PSP 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 178,179 kez görüntülenmiş, 415 yorum ve 308 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hakan0026

melankolinn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 20, 2011
24
2
3
bişey diyicem bu 6.20 de fast recovry filan diyosunuz ama bende öle bişey yok psp nin pilini bile çıkarsam takdığımda psp normal açılıyo ve hiç bi yere tıklamadan versyonum aynı kalıyo kalıcı tek versyon diye bilirim (pspimde açılma hızı vs de düşüklükde yok normal bi psp le aynı hızda açılıyo

krizalidfx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2009
6
0
1
45
Çalışan Cheat pluginini buldum isteyen olursa. aşağıdaki dosyayı indirsin ve psp nin içine direk atsın.
:c:

sakat49

Erişim Engelli
Eyl 4, 2010
3
0
1
34
merhaba arkadaşlar ben şuan psp go mu kırdım versiyonda oldu fakat kopya oyun nasil çaliştiracam bir yol gösterir misiniz recovery menüyü açabildim ancak psp kapadim açarken r tuşunu bastim açtim menü cikti fakat neyi nasil yapacam bir yol gösterin

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
Forumdaki Iso Oyun bölümünden oyunları indireceksin.PSP'yi usb kablosuyla pc ye bağlayıp ISO klasörüne indirdiğin oyunları atacaksın.​

niyazi86

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2011
8
0
1
40
The game could not be started (80010087) ve (FFFFFFFFF) arkadaslar forumda da actım bır yardımcı olun ıcınde yuklu olan oyunlarımda calısmıyor bu hataları alıuyorum psp go n 1004 6.20 pro b5 model 05g arkadaslar bır yardımcı olun ekrankartmda yandı oyunda oynayamıyorum psp go da acılmıyor oyunlar helppppppppppppppp

ali_g

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 25, 2011
3
0
1
38
arkadaşlar allah rızası için biri yardım etsin bende psp go var 6.20 pro-b5 yaptım sistem information da yazanlar 6.20 pro-b5 model 05g fakat indirdiğim iso oyunları calıstıramıyorum hafıza kartım yok bu 1. 2. cisi psp/game klasörüne ISO dosyası actım oyunları bu klasöre attım ama olmuyor olmuyor olmuyor sizden ricam anlayan arkadaşlarım bana yardımcı olsunlar :(

Legendary

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 17, 2011
3
0
1
giriyorum fast recoverye pspm resetleniyor hep aynısını yapıyorum hep resetleniyor daha doğrusu kapanıyor

niyazi86

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2011
8
0
1
40
arkadaslar aynı problme bende hala devam edıyor allah rızası ıcın cozum psp go kayıt ettım kendı ıcındekı oyunları acıyor ama yanlız hako ve kendı ındırdıgım oyunları acmıyor (FFFFFFF) hatası alıyorum psp game klasorun ıcıne ISO klasoru actım ıcıne hako abının 2 oyununu attım kırık klasor sımgesı baslatılamıyor hatası alıyorum yardım