PSP 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 178,452 kez görüntülenmiş, 415 yorum ve 308 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hakan0026

Psycnapsp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 24, 2012
10
1
3
45
Kalıcı olarak tek 6.20 vardır.
tesekkur ederim.:)

birde 6.20 pro 9'dan 10'a geceyim dedim ama yapamadim.

ilk sayfadaki yonergeleri yapinca olmuyor. once pro 9'u sildim. versionu orijinal 6.20ye cevirdim. sonra pro b10'u yukluyorum oluyor ama psp'yi acip kapatinca orijinal 6.20 oluyor. kalici degil yani. ne yapmam lazim? yoksa sadece pro b9 mu kalici?

Psycnapsp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 24, 2012
10
1
3
45
permanent pach i de yüklersen kalıcı olur..
tesekkur ederim

ama permanent patch'i de yapmama ragmen kalici olmuyor.

ilk sayfadaki linkten indirdim ve yazilan yere attim dosyalari. sonra psp'de 3 tane uygulama cikiyor, biri permanent patch, digeri fast recovery, digeri de isimsiz. once isimsiz olani acip X'e basiyorum launch icin Xe bas diyor. dediklerini yapiyorum. sonra permanent patchi acip dediklerini yapiyorum. ama kapatip acinca yine orijinal 6.20 oluyor. sistem bilgisi bolumunde pro b10 yazmiyor.

ekleme: yardim edenlere tesekkur ederim. yanlis yapiyormusum. perma. patch yuklerken 2 kere X yapiyordum once X sonra O ya basmak gerekliymis. simdi kalici oldu. :)

x5x

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 2, 2012
1
0
1
42
Öncelikle forumda ki herkese teşekkürler yeni üye oldum ;olmadan önce herkesin nasıl birbirine yardım ettiğini gördüm ve bende aranıza katıldım ve mutluyum =)

Bende PSP 3004 var V:5.03 Yüklü ben 6.20 yapmaya çalışıyorum ama Hafıza kartına aynı yazmış olduğunuz gibi attım psp game menüsünden Pro Update çalıştırıyorum kapanıp açılıyo ve
Sorry This program doesn't support your FW ( 0x050003109).
Diye bir hata alıyorum ve yapamıyorum Yardımcı olabilirmisiniz ? Teşekkürler

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,457
113
39
Siteye Git
Öncelikle forumda ki herkese teşekkürler yeni üye oldum ;olmadan önce herkesin nasıl birbirine yardım ettiğini gördüm ve bende aranıza katıldım ve mutluyum =)

Bende PSP 3004 var V:5.03 Yüklü ben 6.20 yapmaya çalışıyorum ama Hafıza kartına aynı yazmış olduğunuz gibi attım psp game menüsünden Pro Update çalıştırıyorum kapanıp açılıyo ve
Sorry This program doesn't support your FW ( 0x050003109).
Diye bir hata alıyorum ve yapamıyorum Yardımcı olabilirmisiniz ? Teşekkürler

öncelikle aramıza hoşgeldin.

cihazınızın versiyonunu önce 6.20 OFW yapmanız gerekiyo.
daha sonra bu konudaki işlemleri yapabilirsiniz.
orjinal 6.20 FW ü buradan indirebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

takıldığınız yerlerde konun altına tekrar yazın....​

nfcs23

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 25, 2009
6
0
1
35
Arkıadaşlar bunu yaptığımızda orjinal duruma çevirme şansımız varmı PSP'yi tekrardan? Bir de PSN Store ile ilgili sorun yaşanıyor değilmi kırıldığı için psp??