6.20 TN-A CwCheat Bütün PSP Oyunlarında Hile Yapın

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Plugins kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan 6.20 TN-A CwCheat Bütün PSP Oyunlarında Hile Yapın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,957 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Plugins
Konu Başlığı 6.20 TN-A CwCheat Bütün PSP Oyunlarında Hile Yapın
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan altınhacker

hasssooo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 25, 2009
1
0
1
Arkadaşlar psp go 6.20 pro d kullanıyorum cwcheats'i cihaz hafızasına attım oyuna giriyorum fakat menuyu açtığımda patapon 2 olarak görüyor oyunu ve hileleri aktif yapamıyorum yardım ederseniz sevinirim

Teşekkür ederim problemi çözdüm.

akks

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2011
52
2
8
Arkadaşlar psp go 6.20 pro d kullanıyorum cwcheats'i cihaz hafızasına attım oyuna giriyorum fakat menuyu açtığımda patapon 2 olarak görüyor oyunu ve hileleri aktif yapamıyorum yardım ederseniz sevinirim

Teşekkür ederim problemi çözdüm.
6.20 PRO D yok... Biraz daha dikkatli olursan daha iyi olur... :wi:

hasan.20

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2011
4
0
1
40
ben psp go 6.19 pro-b6 kullanıyorum patapon 2 ve diğeer oyunlara giriyorum hileler gözükmüyor databaseye hile atıyorum ama gine gözükmüyor neden?

JIN007

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2010
51
0
6
36
Beyler bir sorunum var. Plugin Recovery Menü'de etkin olduğu halde hilelerim neden çalışmıyor. Eğer kullandığın kodlar oyuna ait değildir diyecekseniz. Daha dün kullanıyordum şimdi çalıştırıyorum max para olmuyor.

YANİ DEMEK İSTEDİĞİM DAHA DÜN İŞE YARAYAN HİLE ŞİMDİ NEDEN İŞE YARAMIYOR?

yunusbaligi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 28, 2011
3
0
1
Spyhon

Bu hile Spyhon Logan's Shadow oyununda çalışmıyor başaran varsa lütfen söylesin
Bide ben hile menüsünde select basıyorum hafıza kartında yüklenme ışığı felan yanmıyo ?

serg

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2011
6
0
1
arkadaşlar ben bunu aktif ettim. oyun içi ss alıyor ama xmb de almıyor nedeni ne olabilir.