6.20 TN-D Çıktı...

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.20 TN-D Çıktı... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,480 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 20 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı 6.20 TN-D Çıktı...
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fatih123

bboystability

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2011
4
0
1
41
arkadaslar benim psp 3004'üm var 6.00 versiyonunda aylardır oyun oynamak için çıkmasını bekliyordum psp me henüz hiç bi müdahalede bulunmadım çünkü bu konuda çok cahilim lütfen bana yardımcı olur musunuz bende köyde öğretmenlik yapacam tek basıma bu psp ye çok ihtiyacım var zaman geçirmek için

sertan_1843

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2009
245
2
18
merhaba şimdi pspnizin versiyonunu 6.20 ye güncelleyeceğiz ilk önce buradan dosyamızı indiriyoruz:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

rar şifresi:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

rarın içinden çıkan dosyaları hiç oynamadan direk pspmize atıyoruz sonra oyun kısmından çıkan o 6.20 update programını çalışıtırıyoruz start a basıp accept deyip update versiyon güncelleme başlayacaktır bittene kadar hiçbirşey yapmayın yoksa pspniz brick olabilir bu arada işleme başlamdan önce şarjınızın dolu olmasına dikkat ediniz işlemi yaparken şarjınız biterse yine brick olabilir

akks

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2011
52
2
8
arkadaslar benim psp 3004'üm var 6.00 versiyonunda aylardır oyun oynamak için çıkmasını bekliyordum psp me henüz hiç bi müdahalede bulunmadım çünkü bu konuda çok cahilim lütfen bana yardımcı olur musunuz bende köyde öğretmenlik yapacam tek basıma bu psp ye çok ihtiyacım var zaman geçirmek için

Buradan bakabilirsin. :D

was

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2013
1
0
1
42
Psp'mi 5.03'ten 6.20'ye oradan da 6.20 TD-N ye çevirdim... Şimdi de 6.60'a çevirmek istiyorum... ama yapamıyorum olmuyor yani verilen linklerden eksik dosya olduğunu düşünüyorum... Yardımcı olursanız sevinirim...

sensey666

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 5, 2010
9
0
1
45
6,20 proB yüklü olanlar ilk başta bunu kaldırıp ofw ye dönüp aleti açıp kapayıp daha sonra Pro c yüklemeleri gerekiyorş.