6.35 CTF Tema Kullanım Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Tema kategorisinde skullmonkeys tarafından oluşturulan 6.35 CTF Tema Kullanım Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,417 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Tema
Konu Başlığı 6.35 CTF Tema Kullanım Rehberi
Konbuyu başlatan skullmonkeys
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MuhoPSP

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
o kadar geri kafalı değilim.. Tabikide psp ye attım cmxb plugins i filanda attım temalarıda psp ye attım kapatıp tekrar henledim themeler gözükmüyor.. PRo da oluyordu pro - b de olmuyor..

Bump: arkadaşlar sorunu çözdüm bu skullmonkeys dosyaları saçma sapan bi şekilde upload etmiş psp ondan görmüyor ben başka bir yerden indirdim dosyaları ve çalıştı .. isteyene özelden atablrm pm atmanız yeterli.. vede bir tema yollayacağım onun yanında 3d özelliği var temada temayı kullanırken bana dua ediceksiniz o kadar iyi bir tema hayatımda gördüğüm en güzel tema ve 3d psp yi baştan yaratmışlar resmen çok acayip birşey simgeler felan çok iyi olmuş isteyen özel mesaj atsın..

yigitovski

Erişim Engelli
Tem 13, 2009
485
6
18
CTF temadan kurtulup PSPnin eski yemasına dönmek istiyorum.Ancak Hen gittiğinde eski PSP temasına dönse de Henliyken nasıl eskisini kullanabilirim ? Cevaplarsan sevinirim Skullmonkeys.

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
304
10
18
yiğitovski makinanı komple kapat tekrar aç . ondan sonra tema sekmesine gel . custom tema yı seç ve custom temayı sil. arkasından orjinal temayı aktifleştir . makinanı tekrar henle . orjinal temanı henliyken kullan

lordenis97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 6, 2010
132
5
18
Psp Tema Görmüyor

Psp tema görmüyor 6.35pro a4 yaptım olmadı b3pro yaptım olmadı yardımcı olurmusunuz

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
304
10
18
Psp tema görmüyor 6.35pro a4 yaptım olmadı b3pro yaptım olmadı yardımcı olurmusunuz
linklerden makinana uygun olan tema programını bir daha indirirmisin linkleri yeniledim pro-b3 ile uyumlu olanları attım . önce linklerden makinana uygun olan tema programını indir eğer psp1000-2000 ve 3000 ise ilk link eğer pspgo ise ikinci link ardından klasörün içinden çıkan seplugins ve cxmb klasörlerini direkt psp nin ana dizinine at sonra makinanı komple kapat ve aç yeniden pro-b3 yap ve temalar kısmına gel ctf temaların gözükecektir .

lordenis97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 6, 2010
132
5
18
Ne yaptıysam olmadı ptf tema görüyor ctf görmüyor geçen hafta pro a4 de blood dragon yaptım oldu sonra saat plugini vardıya senin onu kurdum ondan beridir ctf görmüyor bide memorye format attım ama dediğin herşeyi yaptım olmadı

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
304
10
18
Ne yaptıysam olmadı ptf tema görüyor ctf görmüyor geçen hafta pro a4 de blood dragon yaptım oldu sonra saat plugini vardıya senin onu kurdum ondan beridir ctf görmüyor bide memorye format attım ama dediğin herşeyi yaptım olmadı
Kardeşim ben önce kendi psp ilerimde deniyorum sonra siz değerli mcpsp sitesi üyesi kardeşlerimle paylaşıyorum . verdiğim linklerde sıkıntı yok dediklerimi aynen uygularsan ctf temaları çalışır hatta kendi makinamdan resim çekip gönderiyorum . yani bende oluyor bi sıkıntı yok seplugins ve cxmb klasörlerini psp nin ana dizinine attığın sürece sıkıntı olmaz sonra ctf temaları theme klasörüne kopyala ve xmb menüde select tuşuna bas restart vsh de veya o da olmadı psp yi komple kapat aç tekrar henle . saat plugininide kaldır .dediklerimi yap bu sefer çalışacak. başka bir plugin kullanıyorsan onlarıda kaldır önce bunu yükle